Vrtić Dijete u vrtiću 24. kolovoza 2018.

Dijete kreće u vrtić? Pripremamo vas uživo na Facebooku 30.8.

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jelena Stanković iz Centra Prirodno roditeljstvo govorit će kako pripremiti i olakšati djetetu polazak u vrtić, uživo na Facebooku Klokanice 30.8. u 9 sati

Vaše dijete kreće u jaslice ili vrtić? Ako je ova nova avantura pred vama i vašim mališanima, zasigurno vam se u glavi gomila bezbroj pitanja: kako pripremiti dijete za polazak u vrtić, kako se nositi s djetetovim suzama i strahom od odvajanja, kako se najbezbolnije odvojiti od djeteta u vrtiću, što kao roditelj možete učiniti da sebe pripremite na dječji polazak u vrtić, što ako dijete ne prihvaća vrtić - plače, otima se, ne želi ostati u vrtiću, kako se nositi s dječjom tugom ili ljutnjom zbog "ostavljanja" u vrtiću te što roditelj može učiniti kako bi vrtićko iskustvo njegovog djeteta bilo ugodno.

dijete Možda te zanima... Savjeti za roditelje: kako djetetu olakšati prilagodbu na vrtić Vrtić

Jelena Stanković, voditeljica radionica u Centru Prirodno roditeljstvo odgovorit će na sva ova i još mnoga druga pitanja uživo u našoj emisiji na Facebooku Klokanice, u četvrtak, 30. kolovoza u 9 sati.

Pratite Live prijenos na Facebooku Klokanice i postavite pitanje ili komentar za našu gošću Jelenu Stanković u obrascu u članku.

Fill out my online form.

Možda te zanima... Važno je pustiti dijete da osjeća tugu kod separacije Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.