Totalno zbunjena 😳

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissJ
    18. Ožujak 2020. 11:39

Dobar dan svima, nova sam ovdje i prvenstveno vas želim sve lijepo pozdraviti, nadam se da ste okej unatoč ovom ludilu što se desava oko nas. 

Imam skroz neobičnu situaciju i lagano sam luda već pa me zanima ima li nekog sa sličnom... 

Krenimo redom... 

Moj decko je, nažalost daleko i zadnji put smo se vidjeli u studenom. 
    Inače redovite menstruacije (28 dana, 4-5 dana, normalne boje i količine) od kad sam se vratila doma sve se posemerilo (22, 23 dana, 2-3 dana, vrlo male količine i skroz neobične boje, čak i totalno crne).
    Sve to pripisala sam putovanju i drugoj klimi. 
    Tako je to trajalo 4x.

3.3. trebala doći M prema računanju od 28 dana, no do dan danas - NIŠTA.
    Luda sam jer sam se udebljala, jedem ko da mi je zadnje. Napadaji gladi krenuli su prije cca tjedan dana. I to za slatkim, luda sam i ubila bih za kekse, čokoladu, grisolino... U donjem dijelu trbuha cijelo vrijeme imam neki čudan osjećaj. Grudi ko da će svako malo eksplodirat - velike, natečene i bolne.
    Umorna sam bez prestanka, mogu prespavat ovu kaoticnu epidemiju bez problema.
    U veljači sam krenula vježbati, malo žešće, skoro svaki dan po 1h i taman isklesala malo svoje salo i sad eto, sve isto ko i prije, još gore, visoka sam 170cm, imala uvijek oko 65-68kg, a sada sam na 70kg i ne mogu prestati jesti 😪

Raspoloženje mi se mijenja svakih pola sata, generalno nemam volju za ništa jer me sve ovo lagano plaši. Svako jutro kad pusem nos izdaje malo krvi (ne tekuće) , nisam uopće obracala pažnju na to, no sad više ne znam šta da mislim. 
    Također na bradi su mi izrasle bijele duže dlačice, no s obzirom da sam počela koristiti nove proizvode za lice, ne bilo što već decleor i sl.mislila sam da je zbog toga. 

Svako malo odlazim provjeriti jel M stigla, jer realno ne mogu više ovako ni pola sata, ubacim tampon da vidim jel se ista desava, a na njemu samo bijeli gušći iscjedak. 
    Glava me lagano boli svaki dan, no podnošljivo je. 
    Mirise osjećam žešće, no ne smetaju mi toliko. 

Za svaki slučaj kupila sam 3 testa za trudnoću no sva tri su negativna. Zvala sam ginekologa no zbog virusa i svega što se desava dobila sam odgovor neka zovem za cca dva tjedna opet...

Ne mogu više ovako, kakav god da je to PMS, molim vas za savjet kako da spriječim ili što god da radim. Hvala vam! 💕

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI