Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zabica29
    07. Listopad 2016. 20:39

Uvik nešto, Jel osjetiš curicu ovih dana? Meni se stalno čini da da, pogotovo kad me opomene da ju previše stiskam. Al nije baš susretljiva, nekako, kuckam joj a ne želi odgovorit.. valjda previše očekujem...
    Ana Nenadić, sutra je tvoj dan, dobru zabavu želim, svako toliko probaj udahnuti i upiti trenutak, jer taj dan prođe u trenu. Fotografa natjeraj da vas slika što više sa rodbinom jer će ti kasnije biti žao ako nekoga nemaš na slikama. Nemoj se živcirat ako nešto pođe po krivu, nešto sigurno hoće, ali to su obično sitnice. Uživaj, odspavaj i javi nam se kasnije (i na face).

[/url

Pavla
    07. Listopad 2016. 21:26

B.roscic, susido iz Splita  meni je uvik u trudnoći falilo zraka ... Posebno šta je trudnoća odmicala, a mislim da ti je možda i teže jer se sve više približava 28 tjednu, koji te u prošloj trudnoći iznenadio. Možda se situacija smiri, kad prođe 28 tjedan, pa u doslovnom i prenesenom smislu malo odahneš, i bude ti lakše. 
    Zabice, bebu najviše osjetim kad  ležim: ujutro i navečer. Kako mi je nisko, skače po mjehuru  a kad sam u akciji onda je ne osjetim.. ali bebe imaju i svoj ritam spavanja i buđenja, pa se znaju npr. probudit kad mi spavamo, a pola dana spavati  tako da ih manje osjetimo. Jave se kad one žele, e to su ti cure

29.8.2022. ➕

Viki_ri
    08. Listopad 2016. 09:50

Uvik nešto Čestitam na curici! 
    Ja imam dvije mlađe sestre, pa znam kako je to... ❤

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• KiaraSara
    08. Listopad 2016. 09:52

Curke evo da vas pitam za vasa iskustva par pitanja :) 
    U kojem ste tjednu, kada ste prvi put cule otkucaje , kada vam se krenuo vidjeti trbuščić, kada ste prvi put osjetile svoje mrvice?
    Meni i mom kikirikiću ( tak zovem malu mrvicu jer je jako mala ) u petak je prvi pregled.
    A obzirom da mi je prva trudnoca apsolutno me sve zanima :) hehe

Kiara

08. Listopad 2016. 12:52

Cure, nije me bilo par dana i toliko losih vijesti :(
    Tina i Mrs.K, u mislima ste mi, znam da nema rijeci utjehe, ali kako sam i sama to nedavno prosla, doduse ne u kasnijem stupnju trudnoce kao vas dvije, ali suosjecam i znam da vam nije lako.. Zato vam saljem pusu da sve lakse prebrodite i od srca se nadam da ce tebi Mrs.K biti sve ok s malim borcem, a Tina ti i ja da uskoro idemo na ljetne bebe :-*

Ana_n, sretno na piru i u ostatku zivota s dragim! :-*

• KiaraSara
    08. Listopad 2016. 19:08

Joj Lena, ja isto sve jedva cekam
    I srceko cut, i vidjet trbuscic i osjetit udarce :) 

Kiara

Nepoznato_22
    08. Listopad 2016. 22:57

Ja sam u 20. tom tjednu  i nisam do sad cula nijednom srceko da kuca :( moja to ne pusta da cujem :(

Tina2901
    09. Listopad 2016. 12:01

Mrs  ne znam sto da ti kazem ..Samo ti mogu reci da mi je stvarno zao i da nam cuvas tog malog borca sto nosis u sebi..❤️
    Hrabra i prava si mama, znam da je taj gubitak bebe najgore i da je svakome tesko,kao i nakon mog gubitka blizanacke trudnoce,ma svima nam je tesko tko god je dozivio to..
    Draga,opusti se i pazi na sebe i na svoju malu mrvicu i vjerujem da ces jedan dan na proljece ugledat tu svoju bebicu i da ces oduvijek bit dobra i hrabra mama..Da,to boli,ali kad se sjetis da nisi sve izgubila,da imas tu svoju bebicu, bude ti bolje..Zelim ti svu srecu ovog svijeta da budes majka puno vesele djecice..👭💗❤️

Hvala i vama svima sto mislite  na mene, bit cu i ostat na ovoj temi, bez obzira na to sto se nasa djecica sada gore na nebu igraju i skacu..

Teta5 draga, i ja se nadam da cemo se uskoro vidjeti na ljetnim bebama 2017, te da cemo se druzit svo zajedno..
    Nase bebice se sada gore igraju, i bez obzira sto nece bit tu kraj nas ,bit ce tu,u nasim srcima..

Zene moje drage,nakon ovih 2 mj. Druzenja necu odlaziti...Javljat cu vam se..Samo zelim da nam se za koji mjesec ostvari zelja i da napokon cujemo jos jedno srceko..I ko god je ovo dozivio,nije odustajao..Mi smo hrabre i bez obzira na sve,idemo dalje!
    👼🏼❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.