Dan cure !!
uvik nešto joooj čestitam!! Pa još jedna curica.. Znači curica 3x
PredivnoMene baš zanimalo za tebe spol jer kako imaš već 2 cure hoće li 3, bit cura il dečko..
I ono cura! Ma svaka čast ženo, bit ćeš super mama 3 curice ,a to već i jesi! Naravno da je i logično kad netko ima već 2 cure ili 2 dečka, pa da ovo treće bude suprotno! Ma bitno je da je živo i zdravo!
Mi smo ok,ali ja još plačem. Ne mogu se smirit.. Ali sad kad si uvik nešto došla s novim i lijepim vijestima baš obuzdala sreća.
. I zbog vas ostalih mi je stvarno drago Utješile ste me najviše od svih, iako se ne gledamo,čujemo, ipak djelimo svoje osjećaje, radost, tugu.. Ali mene probada , ne mogu spavat,pričat, samo mogu ležat i tipkat vam... Toliko me boli.. U našoj je obitelji zavladala tišina.. Ali imam svoju prinčipesu koju kad mi je teško čvrsto zagrlim,a i imam svoja 3 anđela♥
Teško nam je teško, ali ste zato vi tu da me oraspoložite.
Tina draga samo nam se ti drži .. puno mislimo na tebe .... Da, treća naša radost i sreća ... Tako poznajem jednu mamu koja ima tri sina i sad je sa četvrtom bebom trudna ... Još je nisam pitala šta nosi, al bitno je da sve prođe u redu. Četvrti joj je carski, a ka djevojčica je
29.8.2022. ➕
Ma naravno, bitno da je sve u redu. Čekaj ti si sad 4.mjesec ,jel da? Ili se varam?
Jooj baš mi je drago zbog tebe.. Ma neka je 5 curica neka su svi zdravi
Zapravo poznajem jednu mamu kojoj je 34.godine i ima 3 zdrave cure i sad čeka dečka..Najstarija ima 13 god.. Prekrasno..
Je, danas je 17+3
Tako mi je jučer i ginekologica rekla (inače ona je jedno od 10 tak dice u svojih roditelja), da kad bi joj netko reka da u 5 trudnoća ima npr. jedan spol, bez razmišljanja bi se odlučila za 5 curica. Hahahaha, ima dvije.
29.8.2022. ➕
Većina vas je vidjela na facebook-u, no moram i tu napisati..
I mi smo jučer saznali da nas je jedna bebica napustila. Duplo manja od druge, srčeko je stalo kucati prije dva tjedna.
Zdrava beba je veća i čak su me pitali jesam li sigurna kad je bila zm! Zdrava beba je prava mala ritalica.. Diže nogice i guzu, mlati rukicama. Nuhalni nam je dobar, nosna kost je vidljiva, radi sve što bi trebala raditi, a ovaj svemirski brod od uzv-a nam je pokazao kako se razvija živčani sustav.
Dragi kaže da je odmah vidio, meni je ekran bio pod malenim kutem pa nisam vidjela, no ostala je slika koju su nam dali.
Sad kad vrtim film jasno mi je.. Srce je u startu jedva kucalo, dok je drugoj kucalo super, no kako je ginićka rekla da je sve u redu, da je samo u pozadini, vjerovala sam joj. Manje se vidjela, kaže da je sjena na njoj.. Povjerujem.. Maleno se razvijalo još tjedan dana nakon pregleda.
Ako se to moralo dogoditi, neka se dogodilo sad. Bolje sada nego kasnije. Zdrava bebica sada ima puno mjesta za rast i duže će biti u meni.
U mom srcu i glavi ja ću uvijek biti majka dvoje djece.. Jučer smo tugovali, plakali (ja sam prošla i fazu samookrivljavanja), bili manji od makova zrna. I danas se rasplačemo, no pokušavamo u glavi vrtiti film ove zdrave bebice. Rukice koje skrivaju glavu, rasplesane nogice.
Sretni smo što imamo jednu zdravu bebu, no jednog dana kada ta beba bude koračala, zaboljeti će pomisao da je još jedna takva trebala hodati uz bok i držati tu malenu ručicu.
Čuvajte se drage moje trudnice.
Tina nemam riječi. Drago mi je što ćeš ostati sa nama i što ti i dragi ne odustajete. Uvijek ćeš biti naša proljetnica i bez obzira na to kada vaša bebica bude imala svoj termin, dođi k nama.. Tu pripadaš.
P.s: vjerujem da su se naše mrvice našle tamo negdje gore, igraju se, skakuću, plešu i čuvaju svoju braću/sestre koje ćemo mi tek upoznati. Samo je pitanje vremena.
Uvik nešto čestitke na trećoj princezici! Biti će veselja!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Pa šta nam se događa ... Bože moj, koliko anđela u našoj grupi ... Vjerojatno su ti u nebu potrebni
Mrs, jako mi je žao odbolujute i mislite na bebu koja raste u tebi.. držite nam se ..
29.8.2022. ➕
Pozdrav drage žene,majke,trudnice iz hladnog Splita...
približava mi se šesti mjesec trudnoće...ne spavam nikako.
kažu da je normalno ostajati bez daha pogotovo prije spavanja ali ovo je za izludit
noćas sam se samo vrtila u krug (pokušaj zaspati,pocni se gusit,ustani i popij vode pa tako u krug)
popodne se htjela odmoriti,malo pročitati knjige,naslonila se na kauč,dva jastuka (na jednom sjedim drugi mi je iza leđa jer eto kazu da odmaranje na uzvišenom pomaze ali ne bih rekla) i opet me počelo gušit...nešto slično napadaju panike? nisam više pametna
Nisam baš pisala ovdje ali prvi porod je bio sa 28 tjedana pa jel moguće da sam samo napeta radi toga ili?Ima li koga sa slicnim iskustvom?
Mrs.kepolas drzi nam se
I misli na svoju zdravu bebicu
Saljem puno pusa i zagrljaja
Kiara
uvik nešto mislim da je dosta nesreća za našu grupicu.. Mi smo svoje ispucale.. Od sada proljetnice donose samo lijepe vijesti..
Hvala vam svima što ste uz mene. Lakše mi je sjediti za kompom, čitati vaše poruke, nasmijati se sa vama, a drugim okom gledati robicu, pa i kolica.. to me drži na životu dok dragi radi..
Onda osjetim da izdajem bebicu koja nas je napustila, pa pomislim kako ona ne želi da sam tužna. Ne želi niti ova zdrava..
Duh bebice koja nas je napustila će doći kada se sljedeći put odlučimo za prinovu, a sada idemo pomoći ovom malom borcu koji je ostao. Zalužuje svu sreću i ljubav koju mu možemo dragi i ja dati.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
B.roscic nisam skužila Jel te gušenje hvata zbog psiholoških razloga ili zbog pritiska trbuha ili zbog prehlade? Ako je zbog psiholoških razloga onda razgovaraj s nekim tko ima iskustva, ne nužno psihijatrom nego svojom liječnicom ili npr.doulom? Smijem pitati zašto je bio porod s 28 tjedana?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji