Draga Tina uzasno mi je zao zbog tvojih beba, ne mogu zamisliti tvoju tugu i bol.. placi, tuguj, uzmi si vremena koliko god treba da to prebrodis, a sigurna sam da ce ti tvoja velika curica pomoci u tome. drzi nam se i nadam se da ces nam se sto prije vratiti :*
TINA tvoji mali anđeli Vas čuvaju s neba,jako mi je teško zbog tebe i bebe,držite se.mislite pozitivno,sve će biti u redu,treba biti uporan u životu,mislim na tebe.
Dobro jutro proljetnice
Pogodilo me što se s Tinom dogodilo, pa nisam mogla o svom pregledu
Bogu hvala beba je dobro, i ima duge noge Iako sam zatvorena, nosim dosta nisko (što sam i sama primijetila, jer kad mi je mjehur pun, osjetim kako beba po njemu udara) .. Tako da se treban malo više čuvat: ne nosit teško (što će mi bit jako teško, s obzirom na dvoje male dice), ne pretjerivat s poslovima. Nastojat ću poradit oko toga.
A spol ... ?? Čujete sad ovo ... : Očekujemo treću curicu !!
Sretni smo, a muž ponosan
Ja sam mislila, s obzirom na moj osjećaj i simptome (ne privlači me slatko, nego slano, stomak mi je iskočija ..) da je ovaj put muško, ali sam fulala
Samo da mi dica budu i ostanu živa, zdrava, sretna, blagoslovljena
Ionako imam pregršt imena za curice Muž i 4 žene
29.8.2022. ➕
Jutro cure
Uvek nešto čestitam na još jednoj curici ja imam 2 sestre i to je nešto bas posebno
Tvoj muž je sretan život mu je dao da bude okružen lijepim ženama To sam i svom muzu rekla doduše on će biti okružen sa 3 :)
Jutro cure!
Uvik,cestitam na curici :-)
Tebi ce kuca biti puna prvo lutkica i haljinica,a kad porastu tjerat ces decke metlom zbog svojih lijepih cura hehe :-)
Moja kci je bila velikih nogica kad sr rodila zezala sam se da ce joj pjevati "duge nogeee za igranjeee" :-)
Uvik nešto čestitam! Eto ipak cure u početku mnogobrojnije ! Ima moja prijateljica 3 sina da ih tjera metlom, a i zezamo se da je na nas bacila kletvu da sve mi ostale dobijemo dečke kako bi se kasnije borile s nevistama , no kod mene joj nije baš upalilo (bar za sad).
[/url
hvala vam ženice moje drage
Baš kontam kako mi nije suđeno da budem svekrva i da maltretiram naviste
ovako ću, ako Bog da dočekivat zete i ispraćat kćeri. 😂
29.8.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji