Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya91
    06. Listopad 2016. 23:57

Draga Tina uzasno mi je zao zbog tvojih beba, ne mogu zamisliti tvoju tugu i bol.. placi, tuguj, uzmi si vremena koliko god treba da to prebrodis, a sigurna sam da ce ti tvoja velika curica pomoci u tome. drzi nam se i nadam se da ces nam se sto prije vratiti :*

• nelica_4
    07. Listopad 2016. 08:06

TINA tvoji mali anđeli Vas čuvaju s neba,jako mi je teško zbog tebe i bebe,držite se.mislite pozitivno,sve će biti u redu,treba biti uporan u životu,mislim na tebe.

Pavla
    07. Listopad 2016. 08:55

Dobro jutro proljetnice
    Pogodilo me što se s Tinom dogodilo, pa nisam mogla o svom pregledu
    Bogu hvala beba je dobro, i ima duge noge  Iako sam zatvorena, nosim dosta nisko (što sam i sama primijetila, jer kad mi je mjehur pun, osjetim kako beba po njemu udara) .. Tako da se treban malo više čuvat: ne nosit teško (što će mi  bit jako teško, s obzirom na dvoje male dice), ne pretjerivat s poslovima. Nastojat ću poradit oko toga.

A spol ...  ?? Čujete sad ovo ... : Očekujemo treću curicu !!   Sretni smo, a muž ponosan  Ja sam mislila, s obzirom na moj osjećaj i simptome (ne privlači me slatko, nego slano, stomak mi je iskočija ..) da je ovaj put muško, ali sam fulala  Samo da mi dica budu i ostanu živa, zdrava, sretna, blagoslovljena

Ionako imam pregršt imena za curice Muž i 4 žene

29.8.2022. ➕

MalaMia
    07. Listopad 2016. 09:20

Jutro cure 
    Uvek nešto čestitam na još jednoj curici  ja imam 2 sestre i to je nešto bas posebno 
    Tvoj muž je sretan život mu je dao da bude okružen lijepim ženama  To sam i svom muzu rekla doduše on će biti okružen sa 3 :)

LenaLenov
    07. Listopad 2016. 09:53

Jutro cure!
    Uvik,cestitam na curici :-)
    Tebi ce kuca biti puna prvo lutkica i haljinica,a kad porastu tjerat ces decke metlom zbog svojih lijepih cura hehe :-)
    Moja kci je bila velikih nogica kad sr rodila zezala sam se da ce joj pjevati "duge nogeee za igranjeee" :-)

Zabica29
    07. Listopad 2016. 13:33

Uvik nešto čestitam! Eto ipak cure u početku mnogobrojnije ! Ima moja prijateljica 3 sina da ih tjera metlom, a i zezamo se da je na nas bacila kletvu da sve mi ostale dobijemo dečke kako bi se kasnije borile s nevistama ,  no kod mene joj nije baš upalilo (bar za sad).

[/url

Pavla
    07. Listopad 2016. 13:53

hvala vam ženice moje drage  
    Baš kontam kako mi nije suđeno da budem svekrva  i da maltretiram naviste   ovako ću, ako Bog da dočekivat zete i ispraćat kćeri. 😂

29.8.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.