Problem spavnjr

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina86

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 3 godine i od kada se rodio nikad nije dobro spavao.Cesto je plakao i taj plač nije se smirivao tako što bi ga se uzelo.Naprotiv tada bi se počeo bacati i plakati još više.Jednostavno bi stao sam od sebe plakati i to nakon odredenog vremena.To traje i danas svaku noć se iz mirnog sna digne u sljedeći položaj i počne plakati i vristati oko 5 minuta i onda opet legne i to zna ponoviti po tri puta u noci.Ako ga probam razbuditi to onda duže traje.on toga nije svjestan i samo ponavlja da neće to više radit i da ga boli noga.Molim vas da mi pomognete jer ne znam kome da se obratim kako bi ja pomogla njemu.Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.