Poklanjam

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ancica22

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame, poklanjam zimsku robicu za bebu, velicina od 62 do 72, znaci za bebe od 2 do 4-5 mjeseci, znam da trenutno nikome to ne treba ali mamama koje su tek rodile ili ce rodit bit ce taman na zimu 😂..Robica je muska, nije nasljedjena nego sam sve novo kupovala, molim da se jave mame kojima je stvarno potrebno. Pozdrav😊

  • Avatar Nasty

    Nasty

    Broj poruka: 1791

    Prijavi adminu

    Pozdrav Ancice22 to je jako lijepa gesta, ako se ne javi netko potrebitiji ili neka ženica koja je bez posla, ja bi rado preuzela robicu ukoliko postoji mogućnost slanja hp expressom. Naravno, ja bi platila poštarinu. Inače imam roditi u 12.mj., još mi je rano za robicu ali mislim da bi mi to bila super prilika jer nemam baš od koga naslijediti, moram dosta toga kupiti, a dobro bi mi došlo da ne kupujem baš sve što će dijete brzo prerasti. Naravno, upotrebljivu robicu bi proslijedila dalje ili vratila. (Za slučaj da vam se ovdje nitko više ne javi imate i na FB grupe Empatija i Potrebno mi je-poklanjam, pa možete i tamo probati oglasiti). Zahvaljujem unaprijed. Lijep pozdrav! 

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.