Opuštena glavica kod bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lana30

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Mame, molim vas vaša iskustva. Naime, beba ima 4 mjeseca. Zadnjih nekoliko dana dešava nam se da je jako izmorena navece, ne zeli zaspati, i kad napokon zaspe, probudi se plačući, mi je dignemo, no prilikom dizanja sa leđa gore, ona glavicu drži prema naprijed  na prsima. Inače je normalno drzi, radi lijepo otpor i lako je dignuti. 
    Po danu nam se desilo mozda koji put, ali u puno manjoj mjeri. Također kad je drzimo prema naprijed okrenutu, glavicu spusta, nasloni dolje, ali cini mi se nekako da gleda dolje, nogice odize. 
    Jel se vama to se desava, jel se treba zabrinuti?
    Hvala vam puno unaprijed!

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    Nemojte bebu dizati sa leda u ruke, nego uvijek sa boka, a ako vam se cini da radi nesto sto ne bi trebalo trazite pedijatara uputnicu za fizio.. Radi to samo dok spava? 

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Lana30

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Ponekad i budan, ali ne znam je li to zapravo nesto normalno ili ne. Jer nije prije radio, kao da zeli on glavu naprijed nasloniti. Hvala vam. Otici cemo kod pedijatra. 

  • Anchika

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Lana30, svakako trazite uputnicu za fizijatra, nas mali sa 2 mjeseca nikako nije odizao glavicu nego guzu kao novorodjence  dok je bio na trbuhu. Na sistematskom je ispalo da je beba opustena i hipotonicna, dobili smo uputnicu za fizijatra i tamo smo krenuli s vjezbama 2 puta tjedno. Nije on jos ni sad na razini motorickog razvoja bebe od 5 mj. (toliko ima), ali daleko bolje sto bez tih vjezbi ne bi uspjeli. Vjerojatno nije nista, al ako nesto je, bolje poceti s vjezbama sto ranije

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.