odgodjeno dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kika_poz

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    drage mame…
    da li je tko imao iskustva sa odgodjenim dojenjem. naime, imala sam carski rez i kako to obicno biva nakon carskog mlijeko kasni. bila sam uporna  s izdajanjem i nakon 5 dana ide lijepo… obzirom da mi je maleni zadrzan u bolnici zbog par pretraga nismo uspostavili kontakt dojenjem. inace, rođen je u 37 tjednu pa bi morao malo i ojacati za cicanje. obzirom da jako zelim dojiti zanima me ima li netko iskustva sa tim odgodjenim dojenjem ili slicnih iskustava. maleni mi je star 6 dana i mislim da cemo kroz koji dan probati dojenje. do sada se hranio kombinacijom dohrane i najvise mog izdojenog mlijeka iz bocice.
    hvala svima!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.