Mogućnost trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malaplava112

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Poštovani,
    Zanima me Vaše mišljenje, situacija je sljedeća.
    Naime menstruaciju sam imala od 10.7 do 14.7 normalna količinski i vremenski iako odmakne jos 1,2 dana od svoga kraja.
    Plodni dani su počeli 24.7 i trajali su do 31.7, odnos sam imala 25.7 nezaštićeni bez ejakulacije u rodnicu, ejakulacija se dogodila izvan tijela i nakon toga vise nismo ponavljali odnos. 
    Nakon toga ovulacija je po kalendaru nastupila 29.7 , ciklusi mi variraju i idu do 32 dana.
    31.7 sam osjetila bol u leđima, grudima i stomaku sličnu onoj pred menstruaciju.
    U periodu od 8.8 do 10.8 imala sam mučnine ali su brzo prolazile tako da se nisam obazirala na njih…tada su me grudi opet počele boljeti kao i inače pred menstruaciju te sam menstruaciju trebala dobiti 11.8 ali dobila sam ju 12.8 jutrom znači kašnjenje skoro pa nikakvo. Menstruacija je količinski, vremenski bila kao i uvijek i nista nije bilo drukčije, trajala je 7 dana.  Grudi su me naravno prestale boljeti i ciklus je nastavio teći normalno.
    U zadnjih 7,8 dana sam ponekad počela osjećati mučnine,češće mokriti i stomak mi je nekako napuhan nekada manje nekada više uz to počele su me boljeti grudi a trenutno su mi plodni dani, točnije kraj plodnih dana ali su me boljele i tokom njih.
    Čitala sam i ne znam dali je moguća povezanost sa cistama na jajnicima i tim simptomima.
    Test na trudnoćuJoš nismo  pa želimo čuti vaše mišljenje 🙂
    Prosle godine mi jedan ciklus menstruacija kasnila 2 tjedna i imala sam zeleni iscjedak i bol u jajniku s desne strane… možda je to povezano s tim ili ne znam što Još pomisliti .

    Pozdrav 🙂

  • Malaplava112

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Molim vaše mišljenje

  • dijono

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    PART TIME JOB FOR USA
    Google pays for every Person every hour online Working From home job. I have received $23K in this month Easily and I earns every weeks $5K to 8$K on the internet. Every Person join this working easily by just open this website and follow instructions,
     
    Here’s what I do >>>  WWW.Easy40.COM [easy40.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.