Modrica i kvržica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Samraa

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zdravo mame, imam jedno pitanje za vas. Biću malo opširnija, unaprijed se izvinjavam ali jako sam zabrinuta. Moja djevojčica je stara godinu i dva mjeseca i prije 4mjeseca sam na desnoj strani iznad sisice uočila modricu onako kao od udarca ali na dodir je bilo jako vruće u odnosu na druge dijelove tijele koji su imali normalnu temperaturu. Naravno odmah smo posjetile pedijatra i rekla nam je da stavljamo hladne obloge i obloge od kamilice, ako uočimo nešto neobično da se javimo ponovo. I jesmo. Kroz par dana napipala sam tu kvržicu na tom području koje je modro i vruće. I odmah smo otišle na ponovni pregled. Međutim pedijatrica se nije izjasnila šta bi moglo biti u pitanju, već nam je dala uputnicu za kirurški pregled. Na taj pregled smo naručene tek 21.septembra. Ja ću do tada da skrenem s pameti. Ne znam šta da radim, plašim se. Da li je neka od vas imala sličan problem ili bar znate nešto o tome? Puno pozdrava od mame i male Sare 😘

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Vodi dijete nekud privatno

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Slazem se,odmah privatno!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Vera1984

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Nažalost zvuci kao neka izraslina. Idi kod nekoga tko ima ultrazvuk. Mozda inzernista.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.