Mame,kako brinete o sebi?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • newlife

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Drage moje, ne znam dali postoji već ovakva tema ali me zanima, kako brinete o sebi, da li se sređujete, šminkate, držite do sebe i svog izgleda, imate li vremena za to? Da li si ikad išta kupite, napravite nešto na sebi? 
    Ajmo mame! :)

  • Student24

    Broj poruka: 578

    Prijavi adminu

    Da. Apsolutno sve sto i prije nego sam potala mama. Rođenjem djeteta nisam postala samo mama, dobila sam najljepsi pridjev :)

    [lilypie.com]

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    Sada kada je beba novorodence i jos neko vrijeme ipak neke stvari prilagodim njemu tj njima sam svima tako.. npr ne mazem se kremicama i sl, imam isti dezic kao u trudnoci, koji je miris poznat bebi, tusiram se skroz njeznim gelom za tusiranje, prsa perem samo vodom, opcenito sve te neke mirisne stvari izbjegavam, puder ne stavljam jer mi je beba cesto naslonjena na lice ili ga cucla😂😂 ako je bas, bas neka prilika eventualno maskara.. kaj se tice oblacenja ono u kaj stanem, a da ima pristup cicama lagan😑😑 kaj se tice vremena za sebe, nista trenutno, osim pod tus i virtualno druzenje jer je fakat mali jos, a kasnije kako raste beba stvari se mjenjaju i to je tak, ne zalim se, uzivam❤❤

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Kalanhoja

    Kalanhoja

    Broj poruka: 479

    Prijavi adminu

    Beba 3 mj, dojim ju i jako je vezana za mene i ne zeli biti  sama. Nista ne stignem, jedva na WC. Jedva čekam da napuni 6mj pa da pocne jesti drugu hranu da budem slobodnija.
    Kad idemo van stavim tekući puder da sakrim podocnjake 😀
    Volim setati pa kad odem u setnju s kolicima to me razveseli i tako napunim baterije 😊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.