Krvarenje na pocetku trudnoce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dankinja

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage ženice 🤗
    Molim vas iskustva s krvarenjem na pocetku trudnoce.
    Naime pocelo je lagano u 5.tt skroz malo,doslovno po nekoliko kapi,prvo je bilo smede i sad je svakim danom sve svjetlije.
    Isla sam kod doktorice opce prakse i rekla je da to tako znaci biti na pocetku trudnoce i da bi trebalo prestati za nekoliko dana.No danas je vec 8.dan i nije jos prestalo,na pregled sam narucena za tjedan dana.
    Nemam nikakvih bolova,ali me nervira sto ne znam sto se dogada.

  • Avatar AllieH

    AllieH

    Broj poruka: 1081

    Prijavi adminu

    Doktorica opce prakse ti nazalost ne moze pomoci i po meni nije prikladno reairala. Javi se odmah ili svom ginekologu ili u hitnu ginekolosku, naravno da moze biti da je bezazleno, ali vecinom se na takve oblike krvarenja reagira vaginaletama progesterona. Lako moguce da je neki hematom, ali bolje odmah reagirati i posavjetovati se s ginekologom. 

    Luka ❤
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.