Jesenske bebe 2019. :)

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Avatar ayla

    ayla

    Broj poruka: 3202

    Prijavi adminu

    Pikulica19

    Noemi1

    ayla

    lala3

    Noemi1

    ayla

    Noemi1

    ayla

    Manich

    Noemi1

    😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

    Hhahhaaha evo kisem i smijem se… Neznam sta je to navece da sve poludimo…

    Mislim da je pun mjesec 😁

    Ako je pun mjesec, nemaa spavanja za mene 😂 aa i onda cure krecu ko na traci u radjaonu 😂 sreco, ja bi vec bila pred vratima 😂😂

    Ni mene, kad sam izasla van nesta mi na njega bacalo valja je 😂😂 rekla sam joj ja da kupi stvari

    Ko zna, mozda je vec na putu 😂
    Netko je pitao di su cure s liste, ima dosta neaktivnih. Pa kontam da kad netko dodje za 3 dana i vidi 100 strana da samo odustane od foruma 😂

    Ja sam tako odustala od zimskih jer nism mogla pohvatati sve price, odnosno ko je ko 🙈, pa nisam mogla pratiti pozadine svih prica jer se ne mogu sjetiti sta je kod nekoga bilo, a ovdje jesenske vec u dusu znam 😄

    Ma nas je lako nije se puno pisalo osim sad, poludile s dječicom.. Ovo nam je ispusni ventil dok spavaju 😁😁

    Da, vise sam vremena imala u trudnoci a manje sam pisala i pratila. Bas dobro kazes ispusni ventil. Nekad mi neugodno bude koliko pisemo o djeci, a pocelo je kao tridnicka tema 🙂

    Nemoj da ti bude neugodno, mene umire postovi o bebicama kako su nemirne, placu, imaju svoje bolje i losije dane, pate ih nosici i kako vi kao majke uspjesno to prevladate i bebe budu zadovoljne i sretne i kako se smire kroz dan dva… Bez panike i stresa… Bas ulijevate sigurnost s postovima da cemo i mi biti majke koje cemo znati reagirati u takvim situacijama… 🥰

    Hvala Ayla…. Tko zna mozda se svi opet skupimo tu 🤣🤣🤣🤣🤣


    Aj to mi drago 🥰🥰
    Ma necemo mi ni otici odavde 😂😂

    [lilypie.com]

  • Avatar ayla

    ayla

    Broj poruka: 3202

    Prijavi adminu

    Noemi1

    Fino smo se potrudile tipkati, da imate sta citati 😂😂🦉


    Samo da javim da sam napola spavala skoro do 3 e onda je gospođica uvatla plakati ja gledam na sat i govorim wtf kud sad, nista dizem se dajem joj jesti ona zaspe i sad u 6 ponovno, pa ja sam djete urekla nema meni sna od nje sad je potrbuske zaspala a njje podrignula 😐🦉

    [lilypie.com]

  • Avatar ayla

    ayla

    Broj poruka: 3202

    Prijavi adminu

    Venus

    Istipkale ste 13 stranica u 3 sata, necu ni pokusavat 😂😂😂 zato je vikendima tesko zatisje hah


    Samo 13,a malo morat cemo vise 😁😁 vikend stize ja u poslu tako da ce cure bez mene tipkat 😛😛

    [lilypie.com]

  • Avatar Julie

    Julie

    Broj poruka: 1613

    Prijavi adminu

    Jutreko 🌽🌰🍁
    Mi noćas spavala od pol 1 do pol 6 wohooooo i ako bude sreće da ovaj mali zmaj zaspi uskoro i ja ću skup s njim još odguliti malo 🤪

    [lilypie.com]

  • lala3

    Broj poruka: 236

    Prijavi adminu

    Jutro 🌞, je li stvarno toliko natipkanih str u 3 sata bilo 🙈.. Meni je forum razonoda ujutro uz kafu i navecer kad djecica spavaju… osim kad je dragi tu 😎, tad sam imala 100 str za sedam dana, koliko me nije bilo

  • Avatar DijMar

    DijMar

    Broj poruka: 1576

    Prijavi adminu

    Jutro! 🌧☔
    Spavaj kad beba spava…ja bi po tome prespavala pol zivota jer frajer stvarno hrce ko top 🤣 i jedan plan je uspio, spava u kreveticu 🤗🤗🤗 za sad 😅
    Ali ja se na svaki njegov pokret i zvuk trznem i brzo ga provjeravam 😬
    Nego, imaju li vasi malci soor? Mislim da je Ayla pricala o tome ako se dobro sjecam? Moze li se rijesiti bez odlaska doktoru? 

    [lilypie.com]

  • Avatar DijMar

    DijMar

    Broj poruka: 1576

    Prijavi adminu

    E da, on jako puno prducka. Vecinom se ne muci, ali brate mili to je paljba svako malo 🤣🤣🤣 
    Kak su vasi po tom pitanju? 

    [lilypie.com]

  • Kengurica

    Broj poruka: 2294

    Prijavi adminu

    Fakat je razlika AD i dojenje. Djeca na AD sva koju znam lijepo spavaju i ne moraju biti pokraj mame, a sve zene koje znam da doje male bebe nema tu puno spavanja i naravno zgodnije ti je da ti je dijete uz tebe. 
    Tako da planiranje unaprijed di ce beba spavati se meni cini da nema smisla dok ne vidis hoces li dojiti na kraju ili nis od toga. Eto to je moj neki zasad osvrt i po frendicama i vama.
    .
    Imam one lijepe tetre sarene iz Ethereala, imam par bambus krpica i jednu jedinu bambus pelenu. Da li bi vi sve to sibnuli na 60 stupnjeva? Pise 40, ali ipak je prvo pranje. I ako perilica nekaj zeza pa susi samo na najduzim programima jel to to much, hoce se unistiti?

    [lilypie.com]

  • lalolitala

    Broj poruka: 126

    Prijavi adminu

    DijMar

    Jutro! 🌧☔
    Spavaj kad beba spava…ja bi po tome prespavala pol zivota jer frajer stvarno hrce ko top 🤣 i jedan plan je uspio, spava u kreveticu 🤗🤗🤗 za sad 😅
    Ali ja se na svaki njegov pokret i zvuk trznem i brzo ga provjeravam 😬
    Nego, imaju li vasi malci soor? Mislim da je Ayla pricala o tome ako se dobro sjecam? Moze li se rijesiti bez odlaska doktoru?


    On meni ima. Nije jos tak stradno rekla je patronazna s gazicom maknut sto vise iz usta.. micem to kolko mogu

    [lilypie.com]

  • Avatar DijMar

    DijMar

    Broj poruka: 1576

    Prijavi adminu

    lalolitala

    DijMar

    Jutro! 🌧☔
    Spavaj kad beba spava…ja bi po tome prespavala pol zivota jer frajer stvarno hrce ko top 🤣 i jedan plan je uspio, spava u kreveticu 🤗🤗🤗 za sad 😅
    Ali ja se na svaki njegov pokret i zvuk trznem i brzo ga provjeravam 😬
    Nego, imaju li vasi malci soor? Mislim da je Ayla pricala o tome ako se dobro sjecam? Moze li se rijesiti bez odlaska doktoru?

    On meni ima. Nije jos tak stradno rekla je patronazna s gazicom maknut sto vise iz usta.. micem to kolko mogu


    Ja mu isto gazicom prebrisem za sad. Danas mi tek dolazi patronazna pa cu pitati…

    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.