Jesam ili nisam trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zaklinakos

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage zene. Trebala bi dobiti menstruaciju za 2 dana 17.10.18. naime za vrijeme plodnih dana radili smo decko i ja na bebi. Predmenstrualni simptomi mi inace dodu 8 dana prije menatruacije, a trenutno nema nista od toga. Primjetila sam da mi se sire areole oko bradavica i bradavice me bole na dodir. Imam i ucestalo mokrenje. Sad to sto se areola tice me najvise zanima, jel ikoja od vas imala takav simptom u pocetku. Naime ako sam trudna to je onda neka 2-3 tjedna od posljednje menstruacije, tj. sada ce mjesec dana. Nemogu se strpiti jos dva dana da vidim hocu li dobiti ili necu.

  • Avatar barbiemama

    barbiemama

    Broj poruka: 1577

    Prijavi adminu

    napravi test s jutarnjim urinom. trebao bi pokazati plus ako bi za 2 dana trebala dobiti mengu.

    inače, izostanak pms simptoma može i ne mora biti simptom trudnoće. ja sam imala sve pms simptome u mjesecu kad sam ostala trudna. nisam ni sumnjala da sam trudna dok nisam skužila da mi menga kasni 5-6 dana 😋

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.