Implatacijsko krvarenje ili nesto drugo??

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ellalaa

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Na dan ocekivane menstruacije pojavio se smedji iscjedak nakon cega je usledilo jako svijetlo krvarenje tokom istog dana,naredna dva dana je ponovo bio tamno smedji iscjedak jako slabog inteziteta koji je prelazio u sve svjetliju smedju boju.Nisam osjetila uobicajne simptome kao obicno pred menst. Osim razdrazljivosti,obzirom da stvarno prizeljkujem trudnocu te sam u poslednje vreme dozivila nekoliko stresnih situacija ni tu razdrazljivost ne bih pripisala bas pmsu,a sa druge strane bojim se da upravo zbog jake zelje za trudnocom ne mogu da razgranicim svoje zelje i realna desavanja.Upravo zbog toga se ustrucavam otvoreno pricati sa partnerom na tu temu jer nisam sigurna da li forsiram eventualnu trudnocu pa cak pomisljam i da postoji neki drugi problem ili cak ne plodnost,obzirom da protekla 4 mjeseca radimo na tome,te mi je u tom periodu svaka menst. bila primjetno oskudnija za razliku od prije par mjeseci,ali bez ovog cudnog smedjeg iscjedka kao ovaj put…
    Ako ima neko slicno iskustvo ili indiciju o cemu bi mogla biti rijec bila bih vam jako zahvalna..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.