Bol kod pupka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Naza

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Molim za stručni savjet i da li je neko od vas imao iskustva sa ovim? Imam sinčića kojem su 4,5 godine žali se na bol oko pupka već duže vrijeme. uradili smo mu laboratorijske pretrage, nosili mu stolicu na analizu,uradili mu utz abdomena gdje je bio upućen kod dječijeg hirurga gdje su posumnjali na sužen mokraći mlaz koji su sondom malo proširili i rekli da ga dovedemo za sedam dana na kontrolu stim da ga pratimo. Nije bilo nikakvih promjena odveli smo ga na kontrolu gdje ga je liječnik pregledao i dao svoje mišljenje da jest malo manja rupica ali da sobzirom na to da je on mali i da za njegovo doba je 2 mm savim normalno i da ga dovedemo za 15 dana ponovo na kontrolu ako bude imao i prije bolove da ga dovedemo, međutim muke sa povremenim bolovima su se nastavile koje traju par minuta i prestanu. Ne želim da mi niko dijete operise zbog onog možda jer ipak za operaciju morate ima ti razlog.

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Sumnjam da ces na forumu dobiti strucno misljenje..moj savjet je da odes s djetetom nekud po drugo misljenje, trece misljenje, privatno prije nekog drasticnog zahvata

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.