Bivsi decko prekinjao me da mu se vratim ali cim je saznao da sam trudna prekinuo je svaki kontakt

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Americano

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Dugogodisnja ljubav iz studenskih dana pretvorila se u nocnu moru. Preko 10 godina smo odrzavali kontakt, mirili se i prekidali u vise navrata. Neko vrijeme on je zivio u inozemstvu, a i ja sam radila na brodu i unatoc svemu nisam ga mogla zaboraviti. Kad se vratio u Hrv molio me je mjesecima da mu se vratim, kunio se u ljubav, spominjao brak i ja sam naposljetku popustila. Proveli smo divnih tjedan dana na odmoru, i ponijele su nas emocije. Dva puta je svrsio u mene i sve je bilo u redu. Medjutim, kad sam mu javila da sam trudna poceo se izmotavati kako on nije spreman a ima 35 g. Odjednom, od nikud poceo je spominjati psihijatra kojeg posjecuje odnedavno zbog navodnih emocionalnih problema i blage depresije uzrokovnih nedovoljnom obiteljskom paznjom u djetinjstvu. Prvih mj dana je inzistirao na pobacaju cemu sam se ja zestoko protivila. Onda najednom kad su isplivale na povrsinu puste nj lazi rekao je da ipak zeli dijete ali da vise ne zeli mene. Uzeo je jednog od najpoznatijih hrv odvjetnika da bi dogovarao svoja prava. Pristao je na trazenu alimentaciju ali samnom je prekinuo svaki kontakt, cak me je blokirao na mobitelu. Vjerujem da je najvise ljut jer sam otvoreno popricala s njegovim roditeljima i iznijela neke cinjenice i njegove lazi. Moj i nj zadnji susret zavrsio je tako da je on doslovno poceo trcati usred grada kad sam ga pitala sto da sad radim…samo je rekao da je to moj problem. Nisam mogla doci sebi. Volila sam ga vise od ikoga, mislila sam da ga poznajem a ispostavilo se da on nije onaj za kojeg se predstavljao. Sad sam vec 5 mj trudna a od njega ni traga ni glasa, zivimo u drugim gradovima. Ne znam kako reci sefu, a ni svojima s kojima odnosi nisu bas najsjajniji. Gdje su uopce da zivim jer trenutno radim u trecem gradu…financije da ni ne spominjem…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.