Beba ne kaka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Lunah

    Lunah

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Pozdrav curke,

    Malo sam zabrinuta, imam novorođenće i jučer smo pušteni iz bolnice, presvukla sam ju jučer oko 17 sati i imala je stolicu uredno, nakon tog do sada svaki put kada sam promijenila pelenu nije kakala nego samo piškila. Od tada je jela 8 puta što moje mlijeko što formulu jer komboniramo. Sutra nam dolazi patronažna sestra ali sam ja zabrinuta oko kakanja. Ima li netko iskustva? 🙁😔

    [lilypie.com]

  • Student24

    Broj poruka: 578

    Prijavi adminu

    kod iskljucivo dojenih beba tolerira se 10-15 dana bez stolice. Za ad nisam nikad pronasla podatak. Mi smo isto kombinirali mm i ad i patronazna je rekla da 4-5 dana ne dizemo paniku, ako ne kaka. Ali samo se jednom, dva puta desilo da je preskocio jedan dan kakanje. tako da ne brinete i uzivajte u bebuski. Cestitke! 

    [lilypie.com]

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Moj je mali 4.ti dan preskocio kakanje, ali se 5.ti dan ukakao posteno. Probaj vjezbati nogicama, masirati trbuh.. Novorodence mora kakati svaki dan, iza 5.tog dana 2-4 kakice dnevno. Ovo za 10 dana bez kakanja vrijedi za bebe starije od 6 tjedana.
    Nadam se da je beba u meduvremenu kakala..

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.