Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NijaWolf

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Upiti i iskustva sa adaptiranim mlijekom, cijene, mijenjanje formule nekom drugom i sl.

  • NijaWolf

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Ćao mame, sin mi je navrsio 4 mj i ima 4300 grama. Rođen je kao nedonosce prijevremeno i sa kilazom od 2 469 grama. Cicu je odmah prihvatio i sve je bilo divno i krasno dok se nisam jako razbolila te nisam bila u stanju dojiti ga. Poceli smo mu davati Nan H1 optipro i ja sam se izdajala tako da ne ostanem bez mlijeka.  Naime makar sam ga unutar dva tjedna mukom vratila na dojenje uz kombinirano adaptirano (jer sam jos uvijek bila bolesna) on je odbijao i borili smo se pa smo se nedugo zatim borili sa izbijanjem zuba i dojenjem da bi sva nasa muka pala u vodu na sistematskom za 4 mj gdje se ispostavilo da on uopce ne jede nego se glupira i da je samo 200 grama dobio u 2 mj. Odmah smo presli samo na adaptirano mlijeko i sada odlicno napreduje! Obzirom na cijelu situaciju zanima me da li preporucate da mu jedn obrok dnevno dam svog izdojenog zamrznutog mlijeka? I zanima me da li tko razumije razliku u Nan H1 optipto i Nan supreme? Unaprijed svima hvala na odgovoru.

  • NijaWolf

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    I molim Vas info o tome kako da ostanem skroz bez mlijeka bez da se upali?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.