LJETNE BEBE 2020

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Anchy_23 🌈 🌸

    Anchy_23 🌈 🌸

    Broj poruka: 2721

    Prijavi adminu

    Dora cestitam! Bas me to sad raznjezilo decko i curica prekrasno ❤💙

  • Avatar Amelie 1

    Amelie 1

    Broj poruka: 667

    Prijavi adminu

    Dora prekrasne vijesti, evo i ja se raznjezila sva! Prekrasan paketic ces dobiti❤️💙

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Leonie90

    Leonie90

    Broj poruka: 524

    Prijavi adminu

    Dora wooow, cestitke, bas lijepo.
    Svim ostalim curama cestitke na lijepim pregledima (i onim brzim), bitno da je sve u redu ♥️

    [lilypie.com]

  • Avatar kaktusica

    kaktusica

    Broj poruka: 1553

    Prijavi adminu

    Eddie pisale smo o onoj naknadi nakon 90 dana neprekidnog bolovanja. To je sporno, nazalost 😕

  • Avatar Tocka_tockica

    Tocka_tockica

    Broj poruka: 240

    Prijavi adminu

    Hej cure evo da vam se malo javim.. cestitam  svima na uspjesnim pregledima, Dora tebi cestitam na curki i decku🥰🥰!
    Bome sam imala puno za procitat u zadnjih par dana.. naime muzic i ja smo se izveli malo na aktivni (barem za mene) odmor. Bili smo u Istri par dana, stvarno sam se nahodala, nauzivala u finoj papici i evo malo prije smo stigli doma.. jedva sam curku  spremila na spavanje od umora. Uglavnom bilo nam je prekrasno, dugo nismo on i ja otisli  nekud sami tako da nam je ovaj odmor itekako dobro  dosao!
    Sto se tice bolovanja /komplikacija u trudnoci koje otvara ginekolog, tu ne postoni nikakvo ogranicenje od 90 dana, sva isplata ide na teret drzave i kad jednom odes na komplikacije ne mozes ih prekinut. A sto se tice druge vrste bolovanja.. znaci ona klasicna neveza a za trudnocu.. tu postoje  ta neka ogranicenja, za sad ih na srecu nisam morala ispitivati i koristiti. A opet postoni i druga vrata bolovanja za djete gdje je roditelj ima pravo na 100 posto place ako je na  bolovanju radi bolesnog djeteta, a to ide na teret poslodavca i tu postoje ta neka ogranicenja al neznam koja i kak  to funkcionira jer mi nije trebalo.. obicno sam se krpala u tim situacijama s godišnjim . Znaci komplikacije  u trudnoci su na teret drzave od pocetka do kraja, jedino je stvar u iznosu koji max iznosi oko  4300 kn. 

    👧🩷 2017.
    👦💙2020.
    [tickerfactory.com]

  • Avatar Mokvica

    Mokvica

    Broj poruka: 318

    Prijavi adminu

    Tocka_tockica

    Hej cure evo da vam se malo javim.. cestitam svima na uspjesnim pregledima, Dora tebi cestitam na curki i decku🥰🥰!
    Bome sam imala puno za procitat u zadnjih par dana.. naime muzic i ja smo se izveli malo na aktivni (barem za mene) odmor. Bili smo u Istri par dana, stvarno sam se nahodala, nauzivala u finoj papici i evo malo prije smo stigli doma.. jedva sam curku spremila na spavanje od umora. Uglavnom bilo nam je prekrasno, dugo nismo on i ja otisli nekud sami tako da nam je ovaj odmor itekako dobro dosao!
    Sto se tice bolovanja /komplikacija u trudnoci koje otvara ginekolog, tu ne postoni nikakvo ogranicenje od 90 dana, sva isplata ide na teret drzave i kad jednom odes na komplikacije ne mozes ih prekinut. A sto se tice druge vrste bolovanja.. znaci ona klasicna neveza a za trudnocu.. tu postoje ta neka ogranicenja, za sad ih na srecu nisam morala ispitivati i koristiti. A opet postoni i druga vrata bolovanja za djete gdje je roditelj ima pravo na 100 posto place ako je na bolovanju radi bolesnog djeteta, a to ide na teret poslodavca i tu postoje ta neka ogranicenja al neznam koja i kak to funkcionira jer mi nije trebalo.. obicno sam se krpala u tim situacijama s godišnjim . Znaci komplikacije u trudnoci su na teret drzave od pocetka do kraja, jedino je stvar u iznosu koji max iznosi oko 4300 kn.


    Na moju žalost, nije istina da se komplikacije ne mogu prekinuti. Ovisi pod kojom šifrom su otvorene iste, meni je recimo za prekomjerno povraćanje u trudnoći najduže moguće 90 dana, ali mi je ginekologica rekla da će ih prekinuti ako mučnine prije završe.

    [lilypie.com]

  • anav05

    Broj poruka: 1507

    Prijavi adminu

    Dora4

    Ena super, divno!!
    Curke, moj je pregled danas bio jako kratak, ali do kraja tjedna se moram javit za dogovor za iduci tjedan doci na veliki uzv pa ce onda detaljno pregledat sve organe i uzet briseve i sve zivo..
    Aaaaliiii, saznali smo da su deckic i curica🥰🎉🎊🎀🍬🎈🥰 neopisivo smo sretni! ♡♡
    Daj Boze jos i da taj veliki uzv prodje uredno i mislim da cu zbilja pocet uzivat u trudnoci 🤭


    Cestitam😊😊😊

  • anav05

    Broj poruka: 1507

    Prijavi adminu

    Dora4

    Hvala vam cure moje drage 🤭
    Zaraa ajme da poludis :( ne znam sto bi ti rekla, sreca da si bila u petak pa znas da je bebili dobro, izdrzi jos malo, evo skoro smo u drugoj polovici ovog tjedna..ja sam mrvu razocarana jer je to danas bilo toliko brzinski, doslovno 3minute, da nije pogledao spol ne bi ni imala osjecaj da je bio pregled..ali mi je to toliko popravilo dozivljaj pa sam ipak presretna..sad iscekivanje kad ce me narucit iduci tjedan na jedan normalan i konkretan pregled konacno!pojedi stogod fino da se utjesis!!
    Alisa, draga, od koliko sati radi labos u Vinogradskoj? Planiram u petak na vadjenje pa da ne dodjem preranotrudnice ionako imaju svoj gumb na redomatu pa ide brze


    Ej.
    Primaju pacijente od 7:30, a od 7 otprilike mozes uzeti broj na redomatu.

  • amber

    Broj poruka: 136

    Prijavi adminu

    Jutro curke kako ste ? Zelim svima danas sretne i uredne preglede❤😘

  • Avatar Trudy

    Trudy

    Broj poruka: 954

    Prijavi adminu

    Tocka tockica super zvuci vas mini odmor, tako treba! Pogotovo treba iskoristit dok kisa ne pada 🙂
    Mokvica koliko znam, rijetki zatvaraju komplikacije, bas zbog toga sto sko ih zatvoris rusi ti se prosjek place uzasno. Na tvom mjestu, kad vidis da si blizu tog “zatvaranja” nakon 90 dana, malo pogledaj koje tegobe bi te mogle mucit u tim tjednima, pa izmisli da ti je nesto, ako je vec gin takav kakav je. 
    Ja se probudila s takvom vrtoglavicom da je to strasno. I naravno spavala na ledjima 😩
    Idem sad jos spremit neke sitnice pa slavimo rodjendan u vrticu 🎂

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.