Jesenske bebe 2019. :)

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Doris3101

    Doris3101

    Broj poruka: 100

    Prijavi adminu

    Pitat cu ovdje, mozda me neko dozivi vise ili zna koljko je to opasno?
    Imam neku bakteriju stafiokok, eh sad, ja nemamnikakve simptome toga osim sta meprije tjedan dana boljela kraljeznica  na 2 dana, i piskin non stop ali to je u do bebe normalno. Ostalr simptome poput vrucice visokog tlaka nisam imala niti nista. Nit me pecka dolje svrbi nista. 😤
    Sad dobila sam neke antibiotike i to. I dosla sam danas do njega i odgovor je bio: smiri se ne paničari, imas antibiotike, vidjet cemo. Na pitanje dal mi mze rec kakve je to bakterija i opasna nije nista rekao. No onda se ja uhvatim citanja i procitam sve i svasta. Pa sad zanima me jel mozda netko zna vise nesto ili zna da je nezko to imao? Jer pored tog interneta sam samo u strahu. 

    [lilypie.com]

  • Mamika99

    Broj poruka: 105

    Prijavi adminu

    Što se tiče kupovine, ja išta još nisam niti planiram uskoro, iako sam ponekad pomalo u iskušenju… Prošli put sam sve kupila mesec, mesec i po pre termina, s tim da su nam moji uzeli kolica, a svekar i svekrva su nam uzeli krevetac mesec dana pred porod, tako da nije bilo financijski previše izdataka u isto vreme… Što se tiče odeće kupiću sve negde početkom 9. meseca verovatno, suzdržaću se do tad, to mi je baš poseban osećaj kad ideš u šoping prve robice :) tetre i ostalo imam od prve bebice pa ne moram previše žuriti sa šopingom (iako, kažem, nisam ni prvi put)
    Doris3101, uopšte nemam iskustva s tim, žao mi je, možda se neko javi

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar PaulaPerkovic

    PaulaPerkovic

    Broj poruka: 184

    Prijavi adminu

    Stafilokok je dosta uporna bakterija ali se moze izljeciti s atb sto je dobro tako da prema antibiogramu koj iso dobila antobiotik taj pij i ponovi bris to ti je moja preporuka

  • Avatar anemone

    anemone

    Broj poruka: 221

    Prijavi adminu

    Mene je strah s tim veličinama pogotovo šta je nedavno poznanica rodila bebu preko 4kg i 56 je onak okej, 50 neke nema šanse. Radije ću ja malo rukave zavinut nego da mi ostane brdo toga. Jer je već sad kao beba teza nešto nego šta bi trebala biti (makar vjerujem da to trenutno ništa ne znači i da je to relativno mjerenje) 
    Ja hvatam duge rukave jer naše bebe nikako neće bit za kratki rukav više, bar ja tako mislim. A opet sam malo u panici ići to kupovat krajem ljeta da sve pa ne bi bilo s kratkim rukavima 😂
    Slatke muke 😊😊😁

    [lilypie.com]

  • Avatar Julie

    Julie

    Broj poruka: 1971

    Prijavi adminu

    Ja sam pocela sa velicinom 56 i ja se nadam da ce jos uvijek biti toplo tako da rukave ispod kratke i gore preko nekaj dugo i podfknjti rukavic jer sumnjam da cu sad kupovati 50 ko luda. Nekako sam kupila dosta 62, 68, 74 pa cak i 80 kratke rukavice i hlacice.

    [lilypie.com]

  • Avatar PaulaPerkovic

    PaulaPerkovic

    Broj poruka: 184

    Prijavi adminu

    Cure nemojte puno bi kupovst jer ce vam svatko kupovat robicu ko vam dpde vidit bebu aa ne treba vsm puno jer dijete to sve preraste za csss. Moj msli nije ps vise od pols robe nikad obukao tako da s e opustite 

  • Avatar Frajla

    Frajla

    Broj poruka: 3403

    Prijavi adminu

    Svi pricaju da ne treba puno, al ja nikad nisam pomislila da imam previse robice. Naravno, snasla bi se i s manje, pogotovo da sam sve morala kupovati. Dosta smo nasljedili, nesto dobili i nesto sam kupila. U jednom trenu sam brojala da ima 20 hlacica u optjecaju. Je ogroman broj, al isprlja se to za cas kad krenu s dohranom, pa puzati posvuda. I onda jos dok skupim masinu njegovog, pa dok se odlucim ispeglati….


  • Avatar mc_zgb

    mc_zgb

    Broj poruka: 542

    Prijavi adminu

    Joooj i mi smo polako krenuli sa kupovanjem. Iako nam je prva stvar koju smo kupili kolica  Nimalo mala stvar. Ali kad smo dobili dobar popust, pa reko, ajde što ne. Bit će kako bude. A što se robice tiče, za sada imamo par bodija, 2 kupili jer smo išli nešto zamijeniti što smo za nekog drugog kupili, a nismo mogli vratiti, jedan dobili i jedan kupili jučer u kauflandu  Ostalo nekako mislim da ću kasnije, a znam i da ću dosta toga dobiti, jer imamo 8 nećaka i nećakinja, takooo da će biti svega 
    Kimbić ćemo isto sada kroz neko vrijeme, našli smo jedan, pa čekamo da bude na nekoj akciji, pošto nije hića. Mislim da ću za sve tako pratiti kada budu neke akcije, pa pomalo kupovati (te veće stvari).

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar PaulaPerkovic

    PaulaPerkovic

    Broj poruka: 184

    Prijavi adminu

    Maa do dohrane draga imas vremena 😂😂 

  • Avatar Frajla

    Frajla

    Broj poruka: 3403

    Prijavi adminu

    PaulaPerkovic

    Maa do dohrane draga imas vremena 😂😂


    Pa nije to tako daleko, mi smo sa 6 mjeseci jos bili u 68


Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.