Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • melina87

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Ninna1804-ali ne mora znaciti da je menstruacija ako ti je 8dnt,moze biti i implantacija…..drzim fige da nije menstruacija

  • Avatar Lucy_

    Lucy_

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Kod tih isplata se uzima prosjek zadnjih 6 plaća i prema tome se isplaćuju i komplikacije od HZZO. Sad naravno da to veću ulogu igra onima koji imaju više od 4200, al meni se na dugoročno to ne isplati, tj. za vrijeme komplikacije sve do porodiljnog. 
    Npr. da si sad jedan mjesec tj. samo ovih 21 dan, na bolovanju koje plaća HZZO i vratiš se raditi, sljedeće komplikacije koje se budu otvarale će biti manje isplaćene jer je prosjek zadnjih 6 plaća manji, tj taj jedan mj. ćeš si isplatiti plaću za ostatak radnih dana u tom mjesecu, i samo ti se to računa u prosjek, ne i isplata od HZZO. 

    [lilypie.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 212

    Prijavi adminu

    meni osobno je bilo tako nebitno kakva ce mi biti placa.. prvi postupak sam uzela bolovanje i uopce mi nije zao. Sve mi je to bilo novo i htjela sam prolaziti  u miru i ne daj boze da si predbacujem neuspjeh radi posla(imam tezak fizicki rad i nocne smjene).ovaj drugi put nije ni doslo do transfera, ali hvala bogu imala sam nesto starog GO i ispucala da se malo razbistrim u glavi i da se muz i ja posvetimo jedno drugom. Jer mi je stvarno tesko palo ovo sve. Ono sto me ljuti da mi moj gin ne da bolovanje od dana aspiracije, nego od transfera. Znaci ja sam cijeli dan i iduce jutro aspiracije prelezala u bolovima. A i nema mi smisla da za zahvat koji se radi pod anestezijom ne ide automatski bar dan-dva bo nego se moram snalaziti sa kolegama🤦🏻‍♀️

  • Avatar Lucy_

    Lucy_

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Meni su dali “otpusno pismo” i s tim sam išla kog gin otvorit bolovanje, sve bez problema.. Na dan punkcije.. I slažem se, ja bez bolovanja ne bih preživjela. Završila sam u hiperu pa sam zato morala odležati.. 

    [lilypie.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 199

    Prijavi adminu

    Cure baš dobro da ste pokrenule temu bolovanja, sad znam na koju šifru otvoriti.  Razmišljala sam u stimuliranom uzeti bolovanje barem 2-3 dana od punkcije, mislim da nam potrebnije tad da se tijelo odmori i rekuperira nego nakon transfera. 
    Ninna1804 nemoj odmah misliti negativno. Može biti i implantacijsko, ne bude svima isti dan. Ja se nadam i držim fige da je to to!
    Babylove sretno sutra, da te dočekaju sve blastice pa da bude i za bracu i seku 😊🤞
    I pridružujem se redu čekanja da Grizli pišne test 😁 mora ona biti mirna kad smo mi ovdje preuzele svu nervozu 😜 ali tako i treba, 🤞 da nas sutra sve obraduje s plusićem 🙂🍀🍀

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Hahahahha… Zene vi ste zakon! Ja se probudim sad zaspala ko polarni medvjed i kad sam otvorila forum vidim vas sve koje iscekujete moj test… Predobre ste stvarno! Obecajem ujutro ga pisnem samo za vas, jer da je do mene ja bi jos cekala ahah. Muz me optuzio da sam se usr* rezultata zato da ga ne zelim raditi jos. Al evo sutra ujutro hocu pa kako bude moram se suociti sa cinjenicama sto prije to bolje.
    Ninna nadam se da nije menga. Ima jos kakvih osjecaja? Kod mene nema nikakvog iscjedka ni nista, malo bockanja tu i tamo i ja nekako stalno mislim da je kod tebe plusic. Hoces mozda piskit test ili ces jos cekat? 

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Lucy_

    Lucy_

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Nikitta

    Sad mi je sve jasno, thanks Lucielle. MojeSve ne mogu vjerovati da ti gin. nije dao bolovanje na koje po zakonu imaš pravo od punkcije do bete 14 dana, a svakako ti je mogao dati i Z31 7 dana, mislim wtf? Pa najviše nam bolovanje treba na dan aspiracije i par dana nakon toga, to je medicinski zahvat. Mijenjaj ginića draga, ili inzistiraj na poštivanju zakona, i idući put odmah po aspiraciji traži da ti otvori. E sad, još jedno pitanje. Da li mogu unaprijed doći kod ginića (kad doznam dan aspiracije) i najavit da od tog dana otvara bolovanje? Sigurno neću na dan aspiracije hodat k njemu…


    Ma ništa 😉
    Mislim da možeš uvijek par dana unazad otvorit, il kao ja pošalješ muža 😂

    [lilypie.com]

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Nikita prijateljica koja je u mpo isto otvara bolovanje od punkcije do bete rijecke 21 dan dobije svaki put ona samo na dan punkcije javi gin da joj otvori a po doznake onda ode kasnije kad joj bude bolje. A sestra mi npr otvara bolovanje krajem mjeseca za iduci mjesec tako da pretpostavljam da moze unaprijed na temelju ugovorenog zahvata. 

    [tickerfactory.com]

  • Blacky89

    Broj poruka: 969

    Prijavi adminu

    Ninna nadam se da nije menga… puj puj puj crne misli 🙈
    Grizli, kad se ustaješ ujutro? 😂 da znam kad gledat na forum 😁
    Ja mislim da se bolovanje ne moze otvorit unaprijed, a u roku 3 dana bi se potvrda o otvaranju bolovanja trebala dostavit poslodavcu… E sad Nikitta, poslodavac ce te shvatit ako budeš kasnila s doznakama 🙈😂

  • Blacky89

    Broj poruka: 969

    Prijavi adminu

    Mislim da se ne moze unazad, nego u roku 3 dana moras potvrdu dostavit poslodavcu. Nedavno je frendica htjela otvarat bolovanje… išla na op, zakazan termin, no gin joj nije mogao unaprijed otvorit, nego je onda muž išao po doznake i nosio poslodavcu. Mislim malo bezveze al dobro… Kak ce netko otic po doznake ak je vec u bolnici?!? Najbolje nazovi pa pitaj, ima sto tumačenja gotovo jednake stvari. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.