Ljetne bebe 2019.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ms_3197

    ms_3197

    Broj poruka: 304

    Prijavi adminu

    Opet ako se ne osjecas sigurno u to sto ti daju, jednostavno reci, ne, ne zelim, htjela bih sama kupiti sve i smatram da bi trebali razumjeti te.
    Ja cu isto neke stvari dobiti, ali stvarno od najuze rodbine, ali i to cu sve pregledati jer i ja zelim dosta toga i sama kupiti, tako da mislim da necu previse to koristiti 😄

    [lilypie.com]

  • coolkiki

    Broj poruka: 113

    Prijavi adminu

    Ja sam svu noc bila dezurna u wcu, kako sam jucer puno radila pa i puno pila pa preko noci samo u wc, bas sam nenaspavana.
    Eh i ja moram poceti kalcij uzimati, a nikako da krenem.  Sad sam tako nedisciplinovana,u prosloj trudnoci sve radila po psu, mazanje, vjezbanje, vitamini.. . sad…  sve nesto usput :/
    sto se tice robice, ja imam od djecaka sve,sa prvim djetetom se ionako kupuje previse stvari, neke nisam stigla ni obuci, pa cemo sad iskoristiti. 
    A jedva cekam to pranje, peglanje, slaganje, pa kolijevka, aaaah jedva cekam :)
    A cajevi,  ja ih ionako ne pijem pa i ne iszrazujem, jedino baby caj protiv grceva. 

  • Avatar lena.5

    lena.5

    Broj poruka: 349

    Prijavi adminu

    Curke,danas smo neaktivne skroz. Ja sutra imam neku svecanost sa svojom skupinom iz vrtica, danas me muz pocastio novom divnom robicom da na slikama s djecom budem lijepa jer cu ja uskoro na bolovanje a oni u skolu, evo sva sam emotivna.
    Jos samo cekam da se ova moja curka javi nekim lupkanjem 😀

    [lilypie.com]

  • Avatar andreaam

    andreaam

    Broj poruka: 318

    Prijavi adminu

    Danas osjetim neko titranje i zmarce ispod lijeve dojke. Nemam pojma o cemu se radi. Ne boli me i dosta je cudan osjecaj. Ne znam je li to misici titraju ili sta je vec

    [daisypath.com]

    [lilypie.com]

  • marinica29

    Broj poruka: 333

    Prijavi adminu

    Lena sretno.
    Andrea mislim da to misici titraju
    Jutro ostale cure. Kako ste danas? Ja baksuz nejedem cokoladu sad u trudnoći,nije mi pasala. U jucer dobijem zelju i pojedem pola velike Milke sa borovnicama i ljesnjacima. Eee koja je to zgaravica bila po noci. Ludilo. A nist ne pomaže. Jedino polulezeci polozaj. Eto pojadala se i vama.
    Kod nas danas bas ful hladno
    Zelim svima lijep dan

    [lilypie.com]

  • Avatar Babyq

    Babyq

    Broj poruka: 254

    Prijavi adminu

    Dobro jutro.Evo da javim mi smo danas 16 tjedan.💞 Sutra idem na pregled.Pocela sam osjecati baloncice u trbuhu.Pogotovo oko 5 ujutro.Noćna ptica. 

    https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8 [photos.app.goo.gl]

  • Avatar Buby90

    Buby90

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Bok cure :) Danas sam je 11+0 i popodne idemo na drugi pregled. Ne znam di bi sa sobom od nervoze. Slozili smo bor jucer i danas cemo ga kititi nakon pregleda. Nadam se da ste mi sve dobro!

  • Avatar Buby90

    Buby90

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Bok cure :) Danas sam je 11+0 i popodne idemo na drugi pregled. Ne znam di bi sa sobom od nervoze. Slozili smo bor jucer i danas cemo ga kititi nakon pregleda. Nadam se da ste mi sve dobro!

  • Deleted user

    Broj poruka: 941

    Prijavi adminu

    Dobro dosle nove cure, zelim vam uredne trudnoce!
    Mi jucer napunili 17 tt, mucnine prestale, javi se povracanje samo tu i tamo (jucer bio taj dan), umor isto sve manje izrazen, jedva cekam bolovanje da mogu uzivati.
    Planirate raditi 4D? 
    Ne znam u kojem tjednu ga je najbolje napraviti, svugdje citam drugacije pa nisam pametna…

  • Avatar Merkur13

    Merkur13

    Broj poruka: 274

    Prijavi adminu

    Cure nikako da se javim,stalno sam u nekoj gužvi. Dobrodošle nove curke i čestitam svima koje smo ušle u drugo tromjesečje :-) meni je sve lakše i imam više energije. Tenči ja sam čitala da je 4d najbolje raditi u periodu između 20. I 24.tj.

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lmtf.lilypie.com/LEuJp2.png [lmtf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Maternity tickers" /></a>

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.