Roditelji Sretna mama 10. rujna 2021.

Testiraj Lupilu pelene, pošalji nam dojmove i osvoji super poklon!

Foto: Promo

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pozivamo te da se prijaviš na veliko testiranje Lupilu pelena. Nakon odabira 100 kandidata, svima ćemo poslati pelene koje će testirati 10 dana.

Pelene su najvažnija dječja oprema, koja je sa bebom od samog rođenja, zato je potrebno pronaći one koje će zadovoljiti mališana i neće iritirati njegovu kožu. Lidl i missMAMA organiziraju veliko testiranje Lupilu pelena veličine od 1 do 6.  Redakcija će odabrati 100 čitateljica koje će na svoje kućne adrese dobiti jedinstvene pelene Lupilu. Kroz period od 10 dana roditelji i bebe testiraju pelene.  Nakon isteka testa, sve čitateljice koje odaberemo dobit će obrazac za recenzije, a svima koji je naprave Lidl će poslati dodatni poklon iznenađenja.

Pozivamo te da se prijaviš u obrascu ispod članka i odabereš kategoriju u kojoj želiš sudjelovati za testiranje Lupilu pelena.

Koje će se pelene testirati?

                                                                                           Pelene za novorođenče, veličina 1

 | Author: Promo Foto: Promo

Ove pelene namijenjene su za bebe od 2 do 5 kg. Pakiranje sadrži 24 komada. Pelene imaju elastične trake za savršeno pristajanje i pokretljivost i posebnu trodijelnu jezgu za suhoću do 8 sati. Izuzetno su mekane, prozračne i nježne za kožu.

Pelene za bebe, veličina 2.

 | Author: Promo Foto: Promo

Ove pelene namijenjene su za bebe od 3 do 6 kg. Pakiranje sadrži 42 komada. Pelene imaju elastične trake za savršeno pristajanje i pokretljivost i posebnu trodijelnu jezgru za suhoću do 8 sati. Izuzetno su mekane, prozračne i nježne za kožu.

Pelene za bebe midi, veličina 3

 | Author: Promo Foto: Promo Ove pelene namijenjene su za bebe od 4 do 9 kg. U pakiranju se nalazi 56 komada. Pelene imaju elastične trake za savršeno pristajanje i pokretljivost i posebnu trodijelnu jezgru za suhoću do 8 sati. Izuzetno su mekane, prozračne i nježne za kožu.

Pelene za bebe maksi, veličina 4

 | Author: Promo Foto: Promo Ove pelene namijenjene su za djecu od 7 do 18 kg.  U pakiranju se nalazi 50 pelena. Pelene imaju elastične trake za savršeno pristajanje i pokretljivost i posebnu trodijelnu jezgru za suhoću do 8 sati. Izuzetno su mekane, prozračne i nježne za kožu.

                                                                                          Pelene za djecu junior, veličina 5

 | Author: Promo Foto: Promo

Ove pelene namijenjene su za djecu od 11 do 25 kg. Pakiranje sadrži 44 pelene.  Pelene imaju elastične trake za savršeno pristajanje i pokretljivost i posebnu trodijelnu jezgru za suhoću do 8 sati. Izuzetno su mekane, prozračne i nježne za kožu.

Pelene za djecu XL, veličina 6

 | Author: Promo Foto: Promo

Pelene su namijenjene za djecu s 15+ kg. Pakiranje sadrži 30 pelena. Pelene imaju elastične trake za savršeno pristajanje i pokretljivost i posebnu trodijelnu jezgru za suhoću do 8 sati. Izuzetno su mekane, prozračne i nježne za kožu.

Tvoja beba zaslužuje samo najbolje, zato se prijavi i isprobaj mekane, prozračne i nježne pelene uz koje će biti sretna i mama i beba. Saznaj više o Lupilu pelenama za bebe!

Prijave su završile. Hvala na sudjelovanju!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.