Tamara Ecclestone opet na meti kritika zbog fotografija dojenja

Instagram Tamara Ecclestone Official
Slavna Britanka želi potaknuti i druge žene na dojenje, njezine fotografije na Instagramu izazvale su različite komentare
Vidi originalni članak

Slavna nasljednica Tamara Ecclestone objavila je fotografiju kako doji kćer i izazvala nevjerojatnu lavinu komentara u javnosti. 32-godišnja mama nedavno je izjavila kako kćer Sophie, koja će sljedeći mjesec navršiti tri godine, planira dojiti do četvrte godine. 

"Dojenje je snažan dokaz ljubavi i njegovanja, ali je postalo toliko normalno prikrivati ga. Želim da to postane normalno", napisala je uz fotografiju objavljenu na Instagramu. 

 

Međutim, nakon burne rasprave i mnogih negativnih komentara, Tamara je objavila novu fotografiju dojenja i uz nju napisala koliko joj je dojenje važno i što za nju sve znači.

različita mišljenja Tamara Ecclestone: 'Dvogodišnju kćer prestat ću dojiti kad ona to poželi'

"Mislim da je jako tužno da u današnjem vrijeme i u ovom svijetu kojem živimo čin dojenja vlastitog djeteta izaziva toliku mržnju kod toliko ogorčenih ljudi. Čudno mi je da žene koje doje prolaze kroz tako teške situacije, a nema razloga za to", napisala je na početku svoje objave. 

"Za mene ne postoji ništa osim ljubavi na ovoj fotografiji, osjećam se neugodno kad vidim koliko je bijesa izazvala kod nekih ljudi, naročito oni koji su seksualizirali dojenje", dodala je dalje. 

 

Posjeti missMAMA