Savršena tjestenina za savršeni ljetni dan

Shutterstock
Crvena pašta s maslinama priprema se brzo, a nestaje još brže
Vidi originalni članak

Mediteranski okusi pomiješani s tjesteninom u vruće ljetne dane uvijek su pravi odabir. Pripremite tjesteninu s rajčicom i maslinama pa navalite na prave morske okuse. Možete ubacite i koji inćun ili žlicu kapara kako bi dodatno začinili cijelu kombinaciju. 

Sastojci:

  • 1 crveni luk
  • 2 režnja češnjaka
  • 500 g peneta Paštaria
  • 1 kg mini rajčica
  • 10 dag crnih maslina
  • maslinovo ulje
  • vezica peršina
  • sol, papar

Priprema:

1. Narezati luk, mini rajčice, masline i peršin.

2. Luk popržiti na maslinovu ulju, dodati zgnječeni češnjak i pasirane mini rajčice.

3. U sve dodati peršin i masline te ubaciti par listova bosiljka.

4. Paštu skuhati prema uputama.

5. Kad je gotova, pomiješati je s umakom.

Ako tražite sjajnu tjesteninu čija će kvaliteta odgovarati najboljim namirnicama, isprobajte Paštariju - tjesteninu s dugogodišnjom tradicijom koja proizlazi iz ljubavi prema pašti i savršeno komplimentira pravim gurmanskim jelima. 

Posjeti missMAMA