Osvojite poklon pakete za najslađe male navijače

missMAMA
Pošaljite nam fotku mališana u navijačkoj odjeći i poruku podrške našoj nogometnoj reprezentaciji i osvojite poklon paket BabyCentera i mjesto na virtualnom nogometnom terenu Klokanice
Vidi originalni članak

Jeste li već pripremili navijačke rekvizite i nestrpljivo čekate početak Svjetskog nogometnog prvenstva? Kako bismo svi zajedno pružili podršku našoj reprezentaciji u Rusiji, pozivamo vas da nam pošaljete fotografiju vaših mališana u navijačkoj odjeći uz poruku podrške jer Klokanica i Baby center daruju vam poklon paket za male navijače, ali i priliku da upravo vaši mališani postanu dio virtualne reprezentacije Klokanice.

Kako prijaviti malog navijača?

Putem obrasca u ovom članku pošaljite fotografiju djeteta u navijačkoj odjeći s kreativnom navijačkom porukom podrške za reprezanciju, od 12. do 19. lipnja 2018. Jedanaest najslađih fotki s najkreativnijim porukama nagradit ćemo Brainbox društvenom igrom prema dobi djeteta te ih poslagati na virtualnom nogometnom terenu Klokanice.

Prijavite malog navijača!

Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja.

Fill out my online form.

Brainbox - društvena igra za svaki uzrast

Uz zabavnu igru djeca brže i lakše učiti nove riječi i pojmove, ali i vježbaju vještine promatranja, pamćenja i povezivanja koje su ključne za djetetov razvoj! Brainbox društvene igre odabiremo prema dobi djeteta te su namijenjena za djecu od 3 do 8 godina. Prve boje ili slova, možda prve brojke ili životinje. Baby Centar nudi u svojoj ponudi bogati izbor Brainbox društvenih igara koja će oduševiti mališane i njihove roditelje. 

 

Posjeti missMAMA