Novo na Mondu! Postani junak Slugterra podzemnog svijeta

Mondo
Gotovo svi dječaci žele postati heroji magičnog podzemnog svijeta SlugTerra! Omogućite im to uz igru koja je osmišljena po uzoru na popularnu crtanu seriju.
Vidi originalni članak

Poznate figurice i pištolji Slugterra pustolova od sada su dostupni na Mondu već za 49,99 kn. Eli Shane je odlučan u svojoj namjeri da postane najveći heroj među Slugovima! Samo ako ih pažljivo sakuplja, trenira i bori se s njima, on i njegova ekipa (Trixie, Kord i Pronto) mogu se oduprijeti silama zla.  

Na Mondu možete pronaći poznate Slugterra figurice s likom Dr. Blakka, Elia, Korda ili Nachoa po cijeni od 69,99 kn. Sakupite sve figurice i oduprite se zajedno sa svojim omiljenim likovima silama zla. Pratite Shaneovu ekipu u njihovim pustolovina i borbi između dobra i zla, trenirajte svoje figurice i pobijedite s njima!

Kupite dvije ili više figurica i igračaka SlugTerra i Mondo vam poklanja besplatnu dostavu do kraja srpnja (ukupan iznos treba biti veći od 100 kn). Figurice su namijenjene dječacima u dobi od četiri do osam godina starosti.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Posjeti missMAMA