Udruga Roda otvorila svoj dućan!

Promo
Udruga Roditelji u akciji - Roda, koja se već šest godina uspješno bavi proizvodnjom platnenih pelena, u Ilici 133 u Zagrebu otvorila je prvi dućan platnenih pelena u Hrvatskoj. Osim za kupovinu, Rodin dućan predviđen je i za druženja, razgovore, dojenje i presvlačenje beba
Vidi originalni članak

Prvi dućan platnenih pelena u Hrvatskoj otvoren je prije desetak dana u Ilici 133, a dućan je otvorila Udruga Roditelji u akciji – RODA koja se već više od 6 godina uspješno bavi proizvodnjom platnenih pelena. Osim kupovine Rodinih pelena i proizvoda, u dućanu se mogu kupiti i drugi hrvatski proizvodi, roditeljima, djeci i Zemlji prijateljskih proizvođača, uglavnom nastali u okviru društvenih poduzeća, zaštitnih radionica i socijalnih zadruga u Hrvatskoj.

RODA tako želi promovirati društveno poduzetništvo kao inovativni i u Europi vrlo raširen pristup rješavanju društvenih i gospodarskih problema. Otvaranje dućana omogućava stalnu dostupnost Rodinih pelena i proizvoda roditeljima iz Zagreba.

Osim toga, Rodin dućan je prvi dućan u Hrvatskoj koja je osim za kupovinu predviđen i za druženja, razgovore, dojenje i presvlačenje beba. U lijepom, šarenom i djeci sigurnom prostoru, roditelji će se moći savjetovati i informirati o zdravim proizvodima, te dobiti informacije o aktivnostima Udruge.

Posjeti missMAMA