Pokazuje svoje strije i celulit kako bi poslala snažnu poruku svim mamama

Instagram/theyorkshiremomma
Savršene fotografije na društvenim mrežama ne prikazuju stvaran izgled ženskog tijela i šalju pogrešnu sliku svim ženama!
Vidi originalni članak

Jessica McElroy, mama dvoje djece i influencerica, pokrenula je Instagram profil nakon rođenja drugog djeteta. Kao i mnoge mame, borila se s pritiscima okoline vezanim uz poželjan izgled. Njezin profil ubrzo je postao mjesto koje okuplja majke i žene koje slave prirodnu ljepotu ženskog tijela i majčinstvo.

U moru uređenih slika i nerealnih prikaza ženskog tijela, Jessicin profil pravo je osvježenje na društvenim mrežama. Jessica objavljuje fotografije celulita, strija, ožiljaka i neretuširanog tijela. 

"I sama sam se borila s vlastitom tjelesnom slikom nakon što sam rodila drugog sina. Razgovarajući s istomišljenicama sam povratila povjerenje u sebe. Sad više poštujem svoje tijelo i potičem druge majke da se i same tako osjećaju", izjavila je Jessica za Mirror.

Jednom od posljednjih objava na Instagramu pokazala je koliko je lako manipulirati fotografijama mijenjajući poze i uvlačeći trbuh. "Dvije fotografije snimljene u nekoliko sekundi razmaka. Sviđa mi se djevojka na obje fotografije, sretna sam sa svakom slikom i to je sve što je važno", napisala je.

„U kratkom vremenskom razdoblju dogodile dvije VELIKE promjene i prihvaćam da više nikada imati tijelo kao 21-godišnjakinja, prije trudnoće. U redu je što se brzo debljam, uvijek mogu izgubiti neželjenu kilažu kad sam spreman. U redu je što imam kolute, oni su tu da zaštite moje organe. U redu je da imam opuštenu kožu, nosila sam dvije bebe 9 mjeseci, to je ukupno 18 mjeseci rastezanja kože i promjena", napisala je.

Jessica je prihvatila svoj novi izgled i nada da će svojim objavama potaknuti mlade djevojke i žene da ne uređuju svoje fotografije ako misle da to moraju učiniti da bi bile prihvaćene ili da bi zadovoljile nametnute standarde.

Jedno je sigurno, treba nam više ovakvih stvarnih i životnih fotografija na društvenim mrežama, koje ohrabruju i pružaju realnu sliku ženskog tijela - tijela koje je savršeno u svakom smislu.

Posjeti missMAMA