Podijelite svoju priču o trudnoći!

Thinkstock
U akciji 'Podijelite priču', u kojoj smo objavili već više od 40 autentičnih priča trudnica, mama i baka s Klokanice, sada vas pozivamo da nam pišete o stvarima koje ste doživjele u trudnoći
Vidi originalni članak

Što je vama, osim sretnog iščekivanja, donijela vaša trudnoća? Kako se promijenio vaš odnos prema sebi i svom tijelu, kako su vam se promijenili odnosi s drugima? Jesu li se drugi ljudi počeli drugačije ponašati prema vama? Kako ste osjećali svoju bebu? Koje ste tegobe imali i kako ste se nosili s njima? Čega ste se bojali? S čime ste se morali boriti? Što vam je najviše smetalo, a u čemu ste najviše uživali? Čija vam je pomoć najviše značila, a tko vas je izluđivao? Je li vas neki događaj iznimno pogodio ili dirnuo?

Sada smo našu akciju 'Podijelite priču' odlučili posvetiti pričama o trudnoći i pozivamo vas da nam pošaljete svoj opis onoga što vas se najviše dojmilo u tih devet mjeseci.

Do sada smo u ovoj akciji na Klokanici objavili više od 40 vaših priča o tome kako ste saznale da ste trudne, o porodu, prvim danima s bebom, dojenju, seksualnom životu otkad imate djecu, ženama koje su vam najviše pomogle i drugim važnim temama koje prate majčinstvo.

Kako poslati priču?

Ako još niste, registrirajte se i sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži te nam kroz Poruke ili Poruke redakciji pošaljite svoju priču. Najbolje priče ćemo objaviti, s vašim imenom i fotografijom, ili anonimno, ovisno o vašoj želji.

Posjeti missMAMA