Nevjerojatna snimka carskog reza na kojoj prvo izlaze bebine nogice

Instagram/fertilugo
Kratka snimka carskog reza u kojem je beba okrenuta na zadak, pokazuje kako prvo izlazi jedna nogica, zatim druga, a onda stražnjica te ostatak tijela
Vidi originalni članak

Porod je vrlo privatno i osobno iskustvo koje većina žena rijetko dijeli. Porođaji carskim rezom još se rjeđe viđaju. Zbog toga što je to kirurški zahvat pa je teško fotografirati ili snimiti takve događaje, ali ponekad se i takvi zapisi objave.

Opstetričar, ginekolog i entuzijast za društvene medije, dr. Jham Frank Lugo iz Venezuele odlučio je demistificirati iskustvo carskog reza. Također je tata troje djece, a njegov otac je osnovao kliniku koju on danas vodi. Liječnik Lugo nije snimio ovaj nevjerojatan filmić, on je jako zaposlen u njemu, nego je zadužio kolegu da to obavi, a zatim ga je objavio na Instagram profilu.

rijedak prizor Nevjerojatan video carskog reza bebe okrenute na zadak

Ovaj kratki film ne pokazuje samo koliko su žene hrabre, nego daje uvid u to kako ta mala bića dolaze na svijet i kako izgledaju njihovi prvi trenuci. Ova snimka carskog reza u kojem je beba okrenuta na zadak, pokazuje kako prvo izlazi jedna nogica, zatim druga, a onda stražnjica te ostatak tijela. Kratka snimka završava trenutkom u kojem je beba stavljena u mamino naručje.

Upozorenje: video sadrži eksplicitne scene 

Posjeti missMAMA