Manekenka uživo na Facebooku prenosila rođenje drugog djeteta

Facebook/Lisa D'Amato
Američka reality zvijezda i model Lisa D’Amato pristala je na prenošenje poroda uživo. Video traje 28 minuta i iznenađujuće je opušten. Ako vas gledanje videa žena koje rađaju traumatizira, onda možda trebate pogledati ovaj
Vidi originalni članak

Lisa D’Amato je reality zvijezda poznata po sudjelovanjima u emisijama America’s Next Top Model i Celebrity Rehab. 22. rujna rodila je dječaka imena Venice Sire. Ono što je posebno i pomalo neobično je da je njen prijatelj prenosio porođaj na Facebooku uživo. 

Tata uživo na Facebooku prenosio rođenje sina!

"Rodila sam svoj broj 2!”, napisala je na 35-godišnjakinja svom Facebook profilu dan nakon poroda. "Moji najbolji prijatelji i mužić snimili su Facebook LIVE poroda koji je trajao samo 14 sati! Hahaha, pristala sam to napraviti nakon što su mi obećali da NEĆE pokazati moju 'pipicu'!”

Zadivljujuće je kako je Lisa cijelih 28 minuta, koliko video traje, smirena. "Kako to da ne vrištiš kao sve ostale majke?", upitao je netko u rađaoni. "Zato jer je bila dovoljno pametna da uzme epiduralnu", čuje se odgovor. 

Prednosti i nedostaci bezbolnog poroda

Mama se cijelo vrijeme dok je porod trajao šalila. Ima par trenutaka nakon što joj stave novorođenog sina na prsa, koji zahtijevaju maramicu, ali ovo sigurno nije video porođaja kakav većina ljudi zamišlja da izgleda. Nije bolan ili zastrašujući, ali nije ni dubok i duhovan. Opušten je i šaljiv. 

'Tata, brzo slikajte, vaša beba je čudo!'

Mali Venice morao je ići na intenzivnu njegu. "Imao je pupčanu vrpcu oko vrata i puno amnionske tekućine u plućima pa se sad bori da nauči kako može sam disati. Imao je gadan početak, ali njegova pluća su zdrava, VELIKI je dečko i jedva čekam da upozna starijeg brata", napisala je Lisa status dva dana nakon snimke. Sad je doma u Los Angelesu s obitelji: mamom Lisom, tatom Adamom Friedmanom i trogodišnjim bratom Daxom.

Upozorenje: video sadrži eksplicitne scene 

Posjeti missMAMA