Kim Kardashian priznala da mrzi biti trudna

XPX/Press Association/PIXSELL
Reality zvijezda koja očekuje drugo dijete rekla je da se osjeća kao da nije u svojoj koži i da je nakon rođenja kćeri North West dva mjeseca morala nositi pelene za odrasle
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian West jasno i glasno je rekla da prezire biti trudna. Kako je postala poznata dijeleći svoju intimu s ostatkom svijeta, nije joj teško ni nastaviti u tom tonu. Na svojoj web stranici podijelila je kako se stvarno osjeća u trudnoći. "Budimo realni: Za mene, trudnoća je najgore iskustvo u životu", napisala je ova 34-godišnjakinja koja već ima kćer North West, a sad sa suprugom reperom Kanye Westom očekuje sina. 

"Ne uživam niti u jednom trenutku i ne razumijem ljude koji uživaju. Moja mama i Kourtney očito jesu! Svaka im čast, ali ja se s tim ne mogu povezati", iskreno je napisala. Kim bi trebala roditi drugog dijete u prosincu, a stranica ET piše da će ići na dogovoreni carski rez na Božić. U prvoj trudnoći imala je brojne komplikacije, uključujući preeklampsiju i placentu accreta (posteljica koja je abnormalno srasla sa stijenkom maternice), zbog čega je imala problema sa zatrudnjivanjem.

"Nisam sigurna zašto ne uživam. Možda zbog natečenosti, bolova u leđima illi jednostavno zbog toga koliko vaše tijelo naraste i ne možete više u ništa stati. Osjećam se kao da nisam u svojoj koži. Teško je objasniti. Ne osjećam se ni seksi nego nesigurno i većinu vremena odvratno", podijelila je svoje osjećaje Kim, koja bez obzira na visoki stupanj trudnoće, i dalje hoda u vrtoglavo visokim petama i prozirnim haljinama.

Njeno mišljenje je da ljudi nikad ne priznaju "grozne" stvari koje se događaju kad očekujete dijete. Ali zato je ona otkrila da je dva mjeseca nakon rođenja North West morala nositi pelenu za odrasle. "Koliko god mrzim biti trudna, uživam u izazovu tesanja tijela nakon što je sve gotovo. Nakon toga se osjećam uspješno", objasnila je. 

Ali ipak vidi i svijetlu stranu drugog stanja: "To je sve vrijedno muke, kad dobiješ svoje dragocjeno dijete na kraju." 

Najluđi mitovi o trudnoći

Trudnoća je blažena, ali da barem traje tri mjeseca

Posjeti missMAMA