7 slavnih mama otkriva što su najviše mrzile u trudnoći

Mike Segar/REUTERS/PIXSELL
Divlja vožnja kroz trudnoću definitivno je jedinstvena za svakoga. Dok neke žene u potpunosti prihvaćaju sve izazove koje dolaze s trudnoćom, druge nisu tako uzbuđene s tih dugih 9 mjeseci
Vidi originalni članak

Buduće mame očekuje potpuna psihička i fizička promjena koja na različite načine utječe na svaku ženu. I iako na kraju upoznate svoju prekrasnu bebu za koju je vrijedilo proći kroz sve izazove proteklih 9 mjeseci, nije čudno da mnoge žene nisu baš velike obožavateljice tog 'čudesnog' putovanja. Ovih 7 slavnih mama priznalo je zbog kojih razloga nisu voljele trudnoću:

1. Kim Kardashian West

Nije nikakva tajna da Kim Kardashian nije bila veliki fan trudnoće i više puta je u svojim objavama podijelila kako se zaista osjećala dok je bila trudna. Za svoju drugu trudnoću, doslovno je izjavila kako je bilo 'najgore iskustvo u životu'. Rekla je: "Ne uživam u ni jednom trenutku, i ne razumijem ljude koji uživaju. Moja mama i Kourtney su uživale i drago mi je zbog njih, ali ja ih ne razumijem!"

Najgore iskustvo u životu Kim Kardashian priznala da mrzi biti trudna

2. Kelly Clarkson

Pjevačica Kelly Clarkson otvoreno je progovorila o svom 'strašnom' iskustvu: "Ništa nije lijepo, ništa nije magično. Ako je za druge bilo, super, ali ja ću svakodnevno podsjećati svoju djecu na sve što sam prošla kroz trudnoću." 

3. Anna Faris

Glumica i supruga glumca Chrisa Pratta, često govori kako bi htjela veliku obitelj, ali priznaje da nije baš bila uzbuđena oko svoje trudnoće: "Nisam voljela trudnoću...Bilo mi je jako dosadno i neudobno većinu vremena. Moj Jack stigao je 2 mjeseca ranije, pa sada spadam i u kategoriju žena s visokorizičnom trudnoćom." 

4. Hilary Duff

Glumica i samohrana majka nije imala tešku trudnoću, ali nakon što je rodila svog sina Lucu, ova mama izjavila je: "Dio mene nije volio trudnoću. Volim svoje dijete i nedostaje mi osjećaj njegovog pomicanja u trbuhu, ali itekako nisam bila spremna na trudnoću."

5. Mariah Carey

Iako su dobiveni kilogrami, nadutost i oticanje uobičajeni simptomi, neke trudnice nikako se ne mogu pomiriti sa drugačijim izgledom - baš kao i mama Mariah Carey. Pjevačica je mrzila svoje tijelo tijekom trudnoće i čak nije dopustila svom, sada već bivšem suprugu Nick Cannonu, da ju gleda golu.

6. Gwyneth Paltrow

Glumica obožava svoje dvoje djece, Apple i Mosesa, ali priznaje kako joj trudnoće nisu baš bile med i mlijeko jer je imala mučnine do samoga kraja, i u prvoj, ali i u drugoj trudnoći. Kad su ju u jednom intervjuu pitali hoće li imati još djece, rekla je: "Možda ću se prisiliti na još jednu trudnoću, ali samo zato jer je rezultat neprocjenjiv."

7. Christina Applegate

Svi znamo priče o 'bijesnim' hormonima u trudnoći, ali glumica Christina Applegate iz prve ruke zna koliko vas oni mogu dovesti do ludila: "Kao da izađete iz svog tijela i promatrate ovo ludo čudovište ispred vas koje izgleda poput vas. I želite ga zaustaviti, ali tako ga je zabavno promatrati, da ne možete!"

 

Posjeti missMAMA