Uz predstavljanje novog koncepta prodavaonice, Tisak opremio Dječji vrtić Vrtuljak

Promo
Na otvorenju je naglasak bio stavljen na važnost razvijanja kreativnosti kod djece te je ovom prilikom Tisak donirao knjige, bajke, slikovnice, bojanke i flomastere Dječjem vrtiću 'Vrtuljak'
Vidi originalni članak

Zaprešić je od danas postao bogatiji za Tisak plus prodavaonicu, novo mjesto susreta i druženja. Riječ je o novome konceptu prodavaonice u Hrvatskoj koja nudi zanimljiv doživljaj kupnje. Sukladno potrebama kupaca, ovaj koncept objedinjuje najbolje od kioska i najbolje od Tisak medije. Tisak plus na jednom mjestu nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina te, na veselje djece i mladih, razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska.

Riječ PLUS uvijek označava nešto dodatno i bolje, nosi dobre konotacije i upućuje na optimizam. U slučaju novog koncepta Tiskovog dućana, riječ plus govori da se ne radi o Tisku na kakvog smo naviknuli, već o Tisku koji svojim korisnicima nudi dodatni sadržaj. Tisak plus u Zaprešiću, kao i prethodno otvorene poslovnice u Rijeci i Ludbregu, objedinjuju najbolje od kioska i Tisak Medije: nudi kiosk asortiman i usluge, najbolji izbor magazina, hit naslove knjiga, igračke, ali i najbolje iz kategorije gaminga, zanimljive poklone te prošireni asortiman grickalica.”, izjavio  je Roman Rončević, rukovoditelj regije Sjever na otvorenju prodavaonice u Zaprešiću.

Na otvorenju je naglasak bio stavljen na važnost razvijanja kreativnosti kod djece te je ovom prilikom Tisak donirao knjige, bajke, slikovnice, bojanke i flomastere Dječjem vrtiću „VRTULJAK“. Prisutne na otvorenju pjesmom su razveselila djeca Dječjeg vrtića Vrtuljak.

Jako smo se iznenadili kada smo vidjeli što ste nam sve donirali – puno je tu didaktičkog materijala, bojanki, flomastera. Najiskrenije zahvaljujem na donaciji, jer je time puno učinjeno i za Grad Zaprešić“, izjavila je Zora Gogić, ravnateljica DV „VRTULJAK“ prilikom preuzimanja donacije.

Na otvorenju prodavaonice prisustvovao je i Alan Labus, zamjenik gradonačelnika Zaprešića. Tisak plus u Zaprešiću treća je ovakva prodavaonica u Hrvatskoj. Prve dvije trgovine tog koncepta otvorene su na riječkome Korzu i u Ludbregu, a Tisak u narednom razdoblju planira i dodatna otvorenja prodavaonica u novom Tisak plus formatu u cijeloj Hrvatskoj.

čitanje nije dosadno Zašto je dobro za dijete da vam je kuća puna knjiga?

Posjeti missMAMA