U kina uskoro stiže filmska adaptacija najprodavanije knjige Davea Pilkeyja o borbi protiv zločina: ČOVPAS

Promo
Od DreamWorks Animationa - tvoraca popularnih hit filmskih franšiza Kung Fu Panda, Kako izdresirati zmaja i Mali šef - dolazi filmska adaptacija najprodavanije knjige Davea Pilkeyja o borbi protiv zločina: ČOVPAS
Vidi originalni članak

Filmska sinkronizirana adaptacija uspješnice Dog Man na velika platna stiže u siječnju sljedeće godine. Glavni lik Čovpas, pola pas pola čovjek, morat će u animiranoj avanturi zaustaviti spletke mačjeg superzlikovca Petrčeka, a morat će i surađivati ​​s njim.

Redatelj animirane avanture je Peter Hastings koji je posudio glas glavnom liku Čovpasu, a scenarij je napisao Dav Pilkey. Glasove glavnim animiranim likovima posuđuju Pete Davidson, Lil Rel Howery, Isla Fisher, Poppy Liu, Stephen Root, Billy Boyd i Ricky Gervais.

Lojalni policijski pas i njegov partner, policajac, bivaju ozlijeđeni na poslu. Spašeni su brzom, ali prilično nepromišljenom operacijom - spojili su tijelo policajca i glavu psa, i rođen je Čovpas. A Čovpas se zakleo da će čuvati i služiti - i donositi, sjediti i prevrtati se.

Dok Čovpas prihvaća svoj novi identitet i nastoji impresionirati svog Zapovjednika (Lil Rel Howery, Trči!, Free Guy), on mora zaustaviti podle spletke mačjeg superzlikovca Peteya (Pete Davidson; Saturday Night Live, Kralj Staten Islanda). Perteyjev najnoviji plan je klonirati se i stvoriti malog mačića kako bi udvostručio potencijal za prljave poslove. Ali stvari se zakompliciraju kada se Mali Petey neočekivano sprijatelji s Čovpasom.

Posjeti missMAMA