Prvi Violeta obiteljski sajam u Rougemarin Parku razveselit će i male i velike

Neva Zganec/PIXSELL
Povedite svoje ukućane 11. i 12. lipnja u Rougemarin Park Zagreb na prvi Violeta obiteljski sajam!
Vidi originalni članak

Zamislite vikend...

Zamislite vikend gdje u predivnom ambijentu možete obaviti shopping svih proizvoda iz Violeta asortimana po super promotivnim cijenama, gdje nakon toga možete popiti kavicu i uživati u bogatom ugostiteljskom sadržaju, dok djeca sudjeluju u zabavim aktivnostima. 

Zamislite vikend gdje uz cvrkut ptičica možete osvojiti i nagrade, gdje je atmosfera toliko pozitivna i opuštajuća da sati prolaze kao minute...

Da ne morate zamišljati za takav vikend smo se pobrinuli mi iz Violete. 11. i 12.6. održat će se prvi Violeta sajam za cijelu obitelj, na kojem spajamo obiteljsko druženje, kupovinu po super popustima, dobru zabavu i bogat ugostiteljski sadržaj.

Prvi Violeta obiteljski sajam održat će se 11. i 12.06. u Rougemarin Park, Ul. Frana Folnegovića 10, 10000, Zagreb od 8-20 sati.

Povedite cijelu obitelj, prijatelje, javite poznanicima jer osim Violete na sajmu će nam se pridružiti i naši partneri koji će svoje proizvode nuditi po promotivnim cijenama:

Naši dragi partneri na sajmu su:

1.LUNILOU  https://www.instagram.com/lunilou/
2.ANGEL WINGS  https://www.instagram.com/baby_angel_wings/
3.EVITAS  https://www.instagram.com/evitas.hr/
4.MAJOLIS HOME DECOR  https://www.instagram.com/mayolis_home_decor/

A da bi svi mogli nesmetano uživati u promotivnom šopingu, Violeta se pobrinula da naši najmlađi imaju široku paletu zabavnog sadržaja.

1.FACE PAINTING
2.KOLO SREĆE
3.NAPUHANAC
4.MASKOTA 

Vidimo se na Violeta obiteljskom sajmu!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti missMAMA