Dobitnici ulaznice za predstavu 'Knjiga o džungli'

Kazalište Trešnja
Priču o malenom Mowgliju, siročetu ostavljenom u šumi kojeg će odgojiti životinje Kazalište Trešnja će ispričati u formi mjuzikla u kojem će jednako uživati djeca školske dobi kao i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u raspravi ispod članka mogli ste osvojiti ulaznice za ovu predstavu
Vidi originalni članak

Koja je vašem djetetu najdraža životinja? Tri odgovora na ovo pitanje koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od srijede, 26. ožujka do utorka, 1. travnja u 11 sati nagradili smo s po dvije ulaznice za predstavu "Knjiga o džungli" u Kazalištu Trešnja za izvedbu 5. ili 6. travnja u 17 sati. Dobitnici su Tinatar, kapetanicag i If.dukic, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila!

Da biste mogli sudjelovati u nagradnim natječajima, ali i inače komentirati članke i sudjelovati na forumu, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako već niste - registrirajte se!

Predstava za školarce i roditelje

Postaviti jedno od najpoznatijih klasika dječje književnosti nije jednostavan zadatak – većina ljudi se već susrela s knjigom, animiranom ili igranim filmom ili čak predstavom nastalom prema pričama nobelovca Rudyarda Kiplinga – "Knjiga o džungli". Trešnja će vas iznenaditi, pripremite se!

Predstava "Knjiga o džungli" u režiji Saše Anočića uključila je tridesetak glumaca (većinu Trešnjinog ansambla uz gošće), koji igraju preko osamdeset različitih uloga, uživo pjevaju i sviraju, a uz osebujnu scenografiju mistična Indija će vam biti na dlanu! Priču o malenom Mowgliju, siročetu ostavljenom u šumi kojeg će odgojiti životinje Trešnja će ispričati u formi mjuzikla u kojem će jednako uživati djeca školske dobi kao i njihovi roditelji. Predstava traje dva sata i 45 minuta, s pauzom.

Posjeti missMAMA