Dobitnici interaktivne knjige za male ljubitelje prirode

Thinkstock
Uz knjigu 'Priroda: kreativne aktivnosti' u izdanju Profila djeca će na zabavan način upoznati biljke i životinje koje žive u šumama, morima, pustinjama... U našem nagradnom natječaju poklanjali smo tri primjerka ove knjige!
Vidi originalni članak

Voli li vaše dijete boravak u prirodi i što ga najviše zanima? Tri odgovora na ovo pitanje koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od četvrtka 28. kolovoza do srijede 3. rujna do 11 sati nagradili smo našom knjigom tjedna 'Priroda - kreativne aktivnosti' u izdanju Profila.

Dobitnici su lu6cka, nina.thedogwhisperer i nana21, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Priručnik za male istraživače

Odlazak u prirodu poziv je na istraživanje. Osnovna je to ideja ove zabavne i iznimno kreativne knjige kroz koju se djeci približavaju biljke i životinje koje žive u šumama, morima, pustinjama, na Sjevernom i Južnom polu.

Istraživanje, naravno, bez igre ne ide, pa će tako djeca uz ovu knjigu, upoznajući različite svjetove, naučiti kako napraviti okvir za slike ili ukras za posudu za cvijeće, dobiti priliku da nacrtaju neki čudesan krajolik, igraju se memorijskim karticama, lijepe naljepnice i još mnogo toga… Dovoljno za sate i sate vesele igre! 

Posjeti missMAMA