Nezaboravan tjedan uz logorsku vatru i kanuing

Mali sportaši
Malim kamperima na raspolaganju su bazen, teren za mali nogomet, odbojku i badminton, prostor za boćanje i stolni tenis, korištenje brdskih bicikala, kajaka i drvenog riječnog čamca
Vidi originalni članak

Mali sportaši organiziraju Eko kamp za djecu od devet do dvanaest godina na Mrežnici, a kamp se održava od 28. kolovoza do 2. rujna 2016. U sklopu turističkog kompleksa malim kamperima su na raspolaganju bazen, teren za mali nogomet, odbojku i badminton, prostor za boćanje i stolni tenis, korištenje brdskih bicikala, kajaka i drvenog riječnog čamca.

U pratnji iskusnih instruktora i animatora sudionici će imati priliku spustit se niz rijeku, krotiti brzace te svladati umijeće veslanja. U okrilju netaknute prirode i predivne Mrežnice naučit će osnove kanuinga i pri tome se odlično zabaviti.

Ukoliko vrijeme dozvoli jednu noć ćemo prespavati u šatorima uz logorsku vatru.

S mnogobrojnim aktivnostima (kanuing, planinarenje, biciklizam, stolni tenis, mali nogomet, odbojka, badminton, plivanje i ronjenje) počinjemo u nedjelju, 28. kolovoza u popodnevnim satima, nakon zajedničkog roštilja s roditeljima i odlaska roditelja.

Detaljne informacije o Eko kampu Mali sportaši Mrežnica i prijavnicu potražite ovdje.

Posjeti missMAMA