Brzi ručak: Pečene kobasice s prokulicama

Thinkstock
Za pripremu ovog jela potrebno je odvojiti svega pola sata, a dobit ćete ukusnu kombinaciju mesa i povrća za zimske dane. Poslužite uz domaći umak od vrhnja, češnjaka i peršina i salatu od kupusa, kiselog ili svježeg
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 600 grama prokulica
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žličica crvene paprike
  • 3 para kobasica
  • sol, papar

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva, a za to vrijeme očistite prokulice.

2. Ubacite ih u posudu i zalijte maslinovim uljem, paprikom, soli i paprom.

3. Prebacite ih na papir za pečenje i pecite desetak minuta.

4. Kobasice prepolovite pa ih dodajte prokulicama i pecite dok prokulice ne posmeđe, oko 10 minuta.

Potražite više recepata na portalu Gastro.hr

Posjeti missMAMA