Želite promijeniti svoj život? Naučite prve korake i stvorite novu priču

Promo
Želite promjenu ili ste možda već donijeli odluku za promjenom u svom životu, a ne znate odakle početi? Na motivacijskom predavanju uz Mirjanu Petković, linceniranog Life Coacha, otkrijte kako započeti vaš novi život
Vidi originalni članak

Niti za jednu promjenu u životu ne postoji "čarobni štapić", potrebna je samo istinska želja i odluka te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Mirjana Petković, učiteljica Autogenog treninga, licencirani Life Coach, Heal Your Life Teacher, wingwave Coach, Relax Kids i drugih tehnika nudi vam alate s kojima ćete promijeniti svoj život. 

Njezina priča o promjeni krenula je s promjenom u vlastitom životu, a nakon što je stekla sva znanja nesebično ih je počela dijeliti uz pozitivnu energiju koja omogućava osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. 

Prvi koraci prema sebi otkrivaju se polako i postepeno, a na predavanju "Spremni za svoju novu Priču?" Mirjane Petković možete otkriti koji kako stvoriti svoj bolji život i pozitivne promjene. "Kao i mnogi drugi do sada, svoje prve korake prema sebi otkrivala sam polako i postepeno, učeći na vlastitim iskustvima, kroz puno truda, upornosti, rješavanja dubokih ograničavajućih uvjerenja, otpuštanja i rada na sebi, što je sve dovelo do neizmjerne i bezuvjetne ljubavi prema sebi i prema drugima", naglašava life coach Mirjana Petković.

Kreirajte svoju stvarnost s ljubavlju i srećom, potaknite obilje u svakom segmentu života, izađite iz svojih ograničenja te prihvatite odgovornost za sebe i svoj život... i ono što je najvažnije naučite slušati svoje srce. 

Predavanje će se održati u četvrtak, 20. rujna, od 19 d 20 sati na adresi Chilloutka, Ilica 15, Zagreb. Cijena ulaznice je 70 kuna. Prijave su obavezne, a prijaviti se možete na broj 098 352 822 ili na mail info@lakoca-zivljenja.hr.

Mirjana Petković je licencirani Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut te voditeljica tvrtke "Lakoća življenja". Kroz radionice i individualni rad primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode:

Heal Your Life Workshop®
wingwave®
Autogeni trening
Relax Kids
NLP
ThetaHealing®
Shamballa®

Dobrodošli na mjesto gdje počinje vaša nova Priča!

Posjeti missMAMA