Vrhunska sportašica ni u trudnoći nije odustala od Olimpijskih igara

Instagram Sarah Brown
Srednjoprugašica Brown bila je jedna od favoritkinja za ulazak u reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država za Olimpijske igre 2016., međutim onda je saznala da je trudna
Vidi originalni članak

Vrhunska atletičarka Sarah Brown sanjala je o odlasku na Olimpijske igre u Brazil, san koji je sve bliže bio stvarnosti, ali život je pripremio veliko iznenađenje.

Srednjoprugašica Brown bila je jedna od favoritkinja za ulazak u reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država za Olimpijske igre 2016., međutim onda je saznala da je trudna, iako je imala mirenu (unutarmaternični sustav kontracepcije). Ta vijest promijenila je njezin život. 

Diže utege u 35. tjednu trudnoće!

28-godišnja sportašica nastavila je trenirati tijekom trudnoće, vježbala je svakodnevno i odlučila sudjelovati na kvalifikacijama za Olimpijske igre. Nakon rođenja kćeri, vratila se treninzima dva tjedna nakon poroda i tako idućih 12 tjedana. Međutim, nije prošla kvalifikacije za Olimpijske igre.

Uz predivnu sliku četveromjesečne kćeri koju drži u naručju napisala je: "Danas jedna bajka nije završila kako sam željela. Ali ipak ovo putovanje nikad nije bilo važno zbog kraja, to je početak. Novo poglavlje za jednu obitelj od tri člana."

Posjeti missMAMA