'Spajsica' na turneju želi voditi kćer: 'Sad me treba više nego ikad'

Ian West/PA/PIXSELL
Pjevačica je zbog solo karijere odbila iduće godine ići na povratničku turneju Spice Girls. Mel C će kćer voditi na turneju samo ako to neće biti tijekom škole
Vidi originalni članak

Pjevačici Mel C (42) sve je teže ići na turneje zbog njezine sedmogodišnje kćeri Scarlet. "Sad me treba više nego prije i nadam se da će ići sa mnom na turneju. Mislim da bi joj se to svidjelo i da bi se zabavljala u backstageu", kaže bivša spajsica. Zbog solo karijere odbila je iduće godine ići na povratničku turneju Spice Girls.

"Već sam dulje doma, bila sam samo mama i napisala sam puno pjesama. Sad je opet vrijeme za pozornicu", rekla je Mel C, koja će kćer voditi na turneju samo ako to neće biti tijekom škole

Inače, nakon što su Victoria Beckham (42) i Mel C odbile sudjelovati u velikoj povratničkoj turneji, na kojoj će bend Spice Girls slaviti 21 godinu karijere, preostala trojka odlučila je nastupati pod imenom GEM. 

Geri Horner (44), Emma Bunton (40) i Mel B (41) nove članice će tražiti u BBC-jevu talent showu, a pojačanje bi s originalnim članicama prvi put trebalo pjevati sljedeće godine u Hyde Parku u Londonu.

Posjeti missMAMA