Snažne fotografije mame koja je pobijedila rak u trudnoći

Facebook/NikkiHolmesCreative
Snažne fotografije žene koja se borila protiv raka dojke tijekom trudnoće su sirove, nevjerojatne i dokaz tome da su žene zaista jake i sposobne nositi se sa svim preprekama
Vidi originalni članak

Kimi Maxwell bila je trudna s drugim djetetom kad je dobila dijagnozu da boluje od tumora dojke. Međutim, nije htjela dopustiti da bolest definira njezino iskustvo. Kimi se hrabro se borila tijekom cijele trudnoće. Mnoge žene oboljele od raka su suočene s nemogućim izborom - od njih se traži da odaberu između toga da poštede sebe ili život svog nerođenog djeteta. Kimi je nastavila sa svojom trudnoćom, ali je za vrijeme trudnoće imala dvostruku mastektomiju. U konačnici je rodila i pobijedila.

Borba za život 'Ili ćete liječiti rak ili roditi? Rodit ću!'

Pozirala je za fotografije kako bi proslavila svoj put, a one su toliko snažne da je Internet očaran njima. Nikki Holmes je fotografkinja koja je imala privilegiju uslikati ove sirove i prekrasne fotografije.

Fotografije pokazuju Kimine ožiljke i riječi 'preživjela sam' koje su oslikane na prsima. Također, nacrtana je strelica usmjerena prema trbuhu, pored koje pise 'i ja sam'. Pozirala je i za set snimaka nakon što je rodila svoju kćer Poppy.

Odlučno se suočila s bitkom i nikada nisam čula da prigovara. Pokazala je toliko snage koja se vidi i na fotografijama”, rekla je fotografkinja za Daily Mail.

Kimi je cilj bio podići svijest ljudi i ona je zasigurno u tome i uspjela jer se njene fotografije dijele diljem svijeta.

Posjeti missMAMA