Slavna glumica objavila rijetku fotografiju svoje troje djece

Instagram/Megan Fox
Lijepa Megan Fox uživa u obiteljskom životu, ali samo ponekad na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje djece
Vidi originalni članak

Slavni holivudski par Megan Fox i Brian Austin Green nema ništa protiv fotografiranja na crvenom tepihu, ali svoje troje djece vole držati daleko od očiju javnosti. Tako se slike njihovih najmlađih rijetko pojavljuju: četverogodišnjeg Noah, trogodišnjeg Bodhija i i 11-mjesečnog Journeyja. Međutim, poznata 31-godišnja glumica objavila ovaj tjedan na svom Instagram profilu fotografiju svoje dječice.

Megan je objavila kolaž polaroidnih fotografija, međutim neki pratitelji nisu se mogli suzdržati, a da ne prokomentiraju kako je njezin najstariji sin obučen u haljinu te je li to primjereno za dječaka.

poznata mama Megan Fox: 'Beba iz trbuha šalje mi poruke'

Megan je tijekom treće trudnoće izjavila da voli biti trudna te kako osjeća posebnu vezu s bebom u trbuhu. "Osjećam se sjajno. Volim biti trudna, znam da se mnoge žene ne osjećaju tako, zna biti stvarno neugodno. Neki dijelovi tijela bole. Mislim da je cijela trudnoća nevjerojatna. Osjećam se toliko kreativno zbog stvaranja ljudskog bića, jedva čekam upoznati ga, osjećam posebnu vezu s njim, jedva čekam upoznati novog člana obitelji", izjavila je tada za časopis Extra.

 

Posjeti missMAMA