Reakcije djece na pitanje od 'Od kuda dolaze bebe?' su urnebesne!

Shutterstock
Razgovor o seksu može biti poprilično neugodan (ali i poprilično duhovit), pogledaj ove tweetove i uvjeri se i sama!
Vidi originalni članak

Megan (@meganmuircoyle) je pokrenula raspravu na Twitteru kada je tweetala reakciju svoje djece nakon što im je objasnila kako seks funkcionira. "To ste radili TRI PUTA?". Užaš!!" bio je odgovor njezine djeca, a drugi su roditelji odlučili podijeliti komične reakcije svoje djeca ne škakljiva pitanja o seksu i "dolasku" beba na svijet.

1. Aaa, zvuči odvratno!

"Reakcija mog sina bila je "ajme, to zvuči odvratno!". Rekla sam mu da mi javi kada napuni 16 misli li i dalje da je to odvratno."

2. Novo značenje "vjerovanja u proces"

"Nakon što je naš najmlađi sin shvatio detalje, rekli smo mu da je bio iznenađenje, na što nas je on upitao: "Ali, vi ste radili cijeli proces?" Objasnili smo mu da žena ne zatrudni svaki put tijekom procesa."

3. Poricanje je mehanizam za suočavanje

"Moja 20-godišnja kćer mi je nedavno rekla da još uvijek govori sebi da smo njezin tata i ja "to" radili smo pet puta!"
 

 

4. Tinejdžer u kući

"Naš 14-godišnji sin bio je zaista uzbuđen što će dobiti brata ili sestru, a onda mu je odjednom pao mrak na oči i upitao nas: "hmm, niste to radili dok sam ja bio kod kuće, je l' da?" Nakon toga, mlađa kćer je stalno ponavljala: "Radili što, radili što???", jako neugodna situacija!"

5. Zašto još uvijek to radite?

"Kćer me upitala planiramo li imati još djece, a kad sam joj odgovorila 'Ne', pitala me zašto se i dalje seksamo."

 

6. Definitivno je to bilo SAMO jednom!

"Kada sam razgovarala s kćeri o tome, rekla mi je: "Sigurno si sretna što si morala to napraviti samo jednom". Moj odgovr je bio: "Da, ali ti si bila vrijedna toga!"

 

7. Kako znaš?

"Sjećam se da sam jednom upitao mamu kako žena zna da je oplođena, još uvijek se sjećam njezinog pogleda." 

8. Vrtlarenje!

“Tata, kakav je osjećaj staviti posebno sjeme sa mnom u mamu?" Tata je pocrvenio, kratko rekao veličanstven i brzo napustio sobu.

9. Sigurno postoji i drugi način!

"Nakon što sam objasnio te stvari najmlađem sinu, upitao sam ga ima li još neko pitanje, a on je rekao: "Samo još jedno, postoji li drugi način za dobivanje djece jer ja to ne želim nikada raditi!" 

YouTube video Presmiješno: Ovi jadni tate samo žele tijela kakva su imali prije djece

Posjeti missMAMA