Rak, Vodenjak, Riba... Ovo su najbolji i najgori očevi zodijaka!

Pexels
Pojedini znakovi horoskopa posjeduju kvalitete zbog kojih su jednostavno nevjerojatni s djecom!
Vidi originalni članak

Iako je istina da ne postoje dvije osobe koje su roditelji na isti način, ključ toga hoće li vaš partner biti tata iz vaših snova možda je zapisan u zvijezdama. S obzirom na to da biti dobar roditelj uglavnom ovisi o nekoliko temeljnih osobina poput strpljivosti, pouzdanosti i odanosti, astrologija tvrdi da je moguće predvidjeti hoće li neki znak biti dobar roditelj ili ne. S obzirom na osobine po kojima je svaki znak poznat, evo tko je najbolji, a tko najgori otac, prema pisanju portala Astrology.

Najbolji očevi zodijaka

Rak

Uz njihovu blagu narav, sklonost obitelji, sigurnosti i domu , kao i nevjerojatnu sposobnost suosjećanja, Rak može biti nevjerojatan otac. Naravno, mogli bi postati nervozni kada su gurnuti preko svojih granica, ali općenito, Rakovi su najnevjerojatnija mješavina iznimno odanih, potpuno prisutnih, predanih i ponekad strogih očeva ako se ukaže potreba.

Vaga

Nekima bi to moglo biti iznenađenje, ali Vaga zapravo može biti nevjerojatan otac. Vage su toliko sklone stvaranju ljepote i sklada u svojim životima da grade neke od najjačih odnosa sa svojom djecom. Također imaju tendenciju odgajati svoju djecu na strog način, ali pun ljubavi.

Djevica

Djevica može biti nevjerojatan otac jer su općenito jako zabrinuti za dobrobit onih koje vole. Oni su tip oca koji ide na svaki sastanak, nikad ne propušta nogometnu utakmicu i neprestano smišlja načine kako učiniti život svom djetetu zabavnijim, zanimljivijim i privlačnijim.

zvijezde predviđaju Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku?

Najgori očevi zodijaka

Vodenjak

Iako, naravno, to ne mora vrijediti za svakog Vodenjaka, ali kada se svede na stvar, odgajanje djece im jednostavno neće biti prirodno. Ne radi se o tome da su očevi Vodenjaci namjerno nezainteresirani roditelji, već da su često toliko usredotočeni na projekte ili društvene angažmane izvan svog obiteljskog života da im se ponekad naporan rad roditeljstva djeteta može činiti kao gnjavaža i obaveza više nego općenito pozitivno iskustvo.

Riba

Na površini, čini se da bi muškarac Riba trebao biti izvrstan otac. Ali u stvarnosti, toliko su često obuzeti vlastitim potrebama da im nije uvijek prirodno biti dovoljno nesebičan da dobro odgoje dijete. Ribe mogu biti izvrsni roditelji kada se osjećaju potpuno zadovoljnim gdje jesu u životu. Ali ako su nezadovoljni, njihova unutarnja zamišljenost i sanjarenje jednostavno se neće dobro pretočiti u obiteljskog čovjeka.

Jarac

Notorna ukočenost muškarca Jarca čini ih nekima od najmanje prirodnih roditelja kada su u pitanju djeca. Njihova su srca na pravom mjestu – stvarno žele biti sjajni roditelji, sviđa im se ideja o tome – ali trudeći se da izgledaju kao zabavni, bezbrižni roditelji na kraju se sudaraju s njihovom krutošću i nesigurnošću. Sve u svemu, to bi mogao biti težak put za njih.

Horoskop Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka su najljubaznije i najblaže svekrve
 

Posjeti missMAMA